Следва

Млечната киселина е велико козметично чудо, вижте отново защо и си изберете продукт

Така се прави развод! Джейсън Момоа и Лиза Бонет се разделят с добро

Когато казахме, че искаме Джейсън и Емилия Кларк да са гаджета, се шегувахме... 

Celebrities преди 2 години

Повечето от нещата, на които сме научени да се възхищаваме относно романтичните връзки, свързват любовта със социалния успех, захаросани сватбени обявления, празнични картички, снимки на сияещи двойки на почивка. Всичко това е идеално и прекрано, но другата страна на любовната монета е раздялата. Тази "друга страна" незадължително трябва да е тъжна и трагична, пълна с интрига и смут - има как човек да се разведе спокойно, рационално и с уважение към партньора си, в което се убедихме отново, виждайки вчерашния анонс за раздялата на Джейсън Момоа и Лиза Бонет. 

Бонет и Момоа, които са заедно от 16 години (той я вижда в Шоуто на Косби още като дете и си дава клетва, че ще я направи своя) и са женени от 4, пуснаха съвместно изявление в Instagram, в което пише: "Любовта между нас продължава, развива се по начини, по които ще бъде позната и изживяна. Ние се освобождаваме един друг ~ всеки да бъде това, към което се стреми...”

Добре, защо това съобщение за раздяла е буквално по-романтично от всяко любовно признание, за което сме чували? Джейсън и Лиза са така хармонична двойка, внушават спокойствие и стабилност, заради което разводът им вся изненада, но всъщност топлият и уважителен наратив не е шокиращ. Това не е ли изключително готино? Причината и спецификите зад това решение са неизвестни, но очевидно изглежда, че можем да се разведем/разделим без да жертваме любовта и доброто отношение, споделете ни в анкетата, според вас, възможен ли е развод с добър развой или въобще и това е може би просто интелигентен ПР?

Анкета

Развод с добър развой?

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 15 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.