Следва

Луксозният живот на Джорджина Родригес с Кристиано Роналдо - трейлърът от Netflix

Меган Фокс на шоуто на Dolce&Gabbana - провокация на макс

Меган Фокс и годеникът й Machine Gun Kelly бяха специални гости на шоуто за новата мъжка колекция на Dolce&Gabbana в Милано.

Celebrities преди 2 години

Известната двойка, която наскоро увенча любовта си с годеж, присъства на шоуто, от глава до пети в дрехи на марката (четете още: Годеж за Меган Фокс, с най-хубавия пръстен на света). 35-годишната актриса и 31-годишният музикант позираха заедно в творенията на италианското дизайнерско дуо, преди той да дефилира по пистата. Признаваме веднага, че бъдещият младоженец е чудесен в ролята си на модел. 

По време на престоя си в Италия Фокс привлече вниманието с още два провокативни стайлинга, в които отново разпознаваме безпогрешно почерка на Доменико Долче и Стефано Габана. 

More from View Sofia

Любимият цитат на Джон Ф. Кенеди наистина е по Ад на Данте - оригинален превод на Трета песен

Celebrities преди 1 година

След като лидерът на една от партиите в парламента реши да цитира Кенеди ежечасно, решихме да проследим етимологията на тази така интригуваща ос - Джон Кенеди - Данте Алигиери, с което може би да ориентираме не само Стефан Янев, но и всички ни, относно тази корелация.  Както Робърт Кенеди обяснява през 1964 г., „Любимият цитат на президента Кенеди наистина е от Данте: „Най-горещите места в ада са запазени за онези, които по време на морална криза запазват своя неутралитет."

More Celebrities