Следва

Луксозният живот на Джорджина Родригес с Кристиано Роналдо - трейлърът от Netflix

Меган Фокс на шоуто на Dolce&Gabbana - провокация на макс

Меган Фокс и годеникът й Machine Gun Kelly бяха специални гости на шоуто за новата мъжка колекция на Dolce&Gabbana в Милано.

Celebrities преди 2 години

Известната двойка, която наскоро увенча любовта си с годеж, присъства на шоуто, от глава до пети в дрехи на марката (четете още: Годеж за Меган Фокс, с най-хубавия пръстен на света). 35-годишната актриса и 31-годишният музикант позираха заедно в творенията на италианското дизайнерско дуо, преди той да дефилира по пистата. Признаваме веднага, че бъдещият младоженец е чудесен в ролята си на модел. 

По време на престоя си в Италия Фокс привлече вниманието с още два провокативни стайлинга, в които отново разпознаваме безпогрешно почерка на Доменико Долче и Стефано Габана. 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.