Следва

Кой как избра да се рекламира: Риана и Лурдес за Savage x Fenty

Dolce & Gabbana, Fall 2022 Menswear

Вчера ви показахме новата мъжка колекция на Prada - сезон Есен/Зима 2022 от ревюто в Милано, а днес представяме виждането за мъжката мода за след една година на италианците Dolce&Gabbana.

Runway преди 2 години

В колекцията им Есен/Зима 2022/2023 силно личи любовта на марката към прекомерното,  много ярко, на ръба на кича, направо крещящо шоу. Очевидно бързайки да уловят вкуса и предпочитанията на поколението Z и неговата жажда за ефектна мода, дизайнерите устроиха за мъжете нещо като театрална премиера в рамките на провеждащата се в Милано Седмица на мъжката мода Есен/Зима 2022/23. В нея взе участие и талантливия ни модел Людмил Димитров - най-горе в статията и в кадър 58. 
 

За да не изостават от трендовете, двамата дизайнери зад бранда поканиха на шоуто бъдещите съпрузи Меган Фокс и Колсън Бейкър. Под зоркия поглед на актрисата, рапърът се разходи по подиума с такава лекота и увереност, сякаш се е родил на него.


Меган Фокс на шоуто на Dolce&Gabbana - провокация на макс


За шоуто Machine Gun Kelly смени 3 тоалета. Появата не певеца всъщност се оказа кулминацията на шоуто, изградено върху многопластовото сътрудничество на бранда с ред многообещаващи художествени таланти.

Майсторът дърворезбар Роко Пецела получи пълна творческа свобода, за да украси огромните спортни горнища и прекомерните, раздути панталони - един от естетическите намеци в колекцията към света на метавселената, който дизайнерите са готови да изследват.
Идеята за еднороден, визуално съгласуван гардероб е остаряла. Вече всичко си отива с всичко, даже когато е в най-противоположния спектър. Важни са личността, отношението, начинът на живот, разказаха за новата си колекция Dolce и Gabbana.

Особено внимание е отделено на гламурната еко-кожа. Отказвайки се от употребата на естествена кожа, Долче и Габана не загърбиха чувствеността и визуалното въздействие, която тя може да предаде. Затова и 100-те ансамбъла сякаш преливат от пух. Но не е лошо, има настроение и цвят, които ще освежат идната зима рязко, сигурни сме. 

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 месец

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.