Следва

Незабравимите кино костюми: сватбената рокля на Кийра Найтли в „Наистина любов”

Double Trouble: кралица Летисия в роклята Valentino на свекърва й отпреди 45 години или кралица София в същата дреха

Кралица Летиция изумява с външния си вид дори когато носи творения на пет десетилетия.

 

Celebrities преди 2 години

На събитие в двореца Сарсуела в Мадрид снощи, 49-годишната испанска кралица очарова с рокля, носена от нейната свекърва, кралица София, преди 45 години. Творението е дело на модна къща Valentino и представлява дълга до земята рокля с едноцветна долна част в тревно зелено и горна част от ръчно бродиран шифон с прозирен ефект на ръкавите и в горната част на деколтето. Разликата в стиловата интерпретация между снаха и свекърва е, че първата е комбинирала одеянието с повече бижута, включително тежка брилянтена огърлица, както и с по-фриволен колан, вързан на панделка, а Летисия е предпочела просто чифт обици с изумруди, едничък златен пръстен на показалеца и раиран колан. Най-долу в материала ни е анкетата, хубаво е да чуем мнението ви, която от двете кралски особи, според вас, се е справила по-добре.   


Кралица Летисия в еко H&M - изумителна елегантност в Кралския дворец в Стокхолм


Летисия и крал Фелипе приветстваха редица посланици и дипломати - с усмивки, видими дори и под маските. Красива двойка, безпрекословно. 

Анкета

Коя от двете дами изглежда по-добре в роклята на Valentino от 70-те?

More from View Sofia

Спортистите сменят инфлуенсърите, прекрасната тенденция е в пълен ход

Celebrities преди 2 години

През последните няколко години инфлуенсърите буквално обърнаха света на модата с главата надолу - те заемат най-добрите места на шоута, получават покани за частни презентации, стават посланици на световни  марки и първи имат възможността да се запознаят с новите продукти, често от най-луксозен порядък, след което да разкажат на своите фенове за тях

15 години Филип Морис България, 15 стажанта: Мариана Арсова, усмивка за реклама

All About Life преди 2 години

Филип Морис България, вдъхновяващата, социално отговорна и устойчива компания – отличена като „Top Employer" през последните 5 години, да пишеш за която е чудесно усещане, а да работиш там – още по-голямо удоволствие, е на българския пазар, от 15 слънчеви обиколки. За 15 млади български студенти това е истински празник, тъй като компанията решава да отбележи повода като им даде шанс за старт в кариерата след една предизвикателна година. За лятната стажантската програма на Филип Морис България ви разказваме, запознавайки ви с 4 млади стажанта-усмивки, като започваме с:

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 6 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.