Следва

Амал Клуни и Синди Крауфорд в сходен стайлинг на вечеря със съпрузите

Френският актьор Гаспар Улиел почина след ски инцидент

Актьорът Гаспар Улиел почина на 37-годишна възраст след инцидент със ски, съобщиха френските информационни агенции снощи.

 

 

Celebrities преди 2 години

Улиел беше хоспитализиран на 18 януари след каране на ски в курорта La Rosière. Съобщава се, че Улиел се е сблъскал с друг скиор на пистата. Когато спасителите пристигат, той е в безсъзнание. Откаран е с хеликоптер в Университетския болничен център в Гренобъл, но лекарите не успяват да помогнат.

Гаспар беше невероятно чаровен мъж. Връзката му с модела и певица Гаели Пиетри датира от 2013 г., като през 2016 г. се роди и синът им. Седмица преди смъртта на баща си, момчето навърши шест години.

Улиел има много емблематични роли, като най-известни са тези в "Дългият годеж", "Hannibal Rising", "Сен Лоран. Стилът съм аз", "Просто е краят на света" и др. Улиел е удостоен с наградата Сезар за най-обещаващ млад актьор през 2005 г. Следим го отдавна, беше ни огромен любимец, скърбим... 


Гаспар Улиел в "Hannibal Rising"


Гаспар Улиел във филма "Сен Лоран. Стилът съм аз"

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.