Следва

11-те топ skin care тенденции на корейките за 2022

Том Уолкър е новият креативен директор на грима на Givenchy

Givenchy Parfums с удоволствие съобщава, че Tом Уолкър в избран за креативен директор на грима на Givenchy.

Beauty News преди 2 години

Неговата роля ще включва наблюдение на развитието на новите грим линии на Givenchy и творческата посока на комуникационните кампании за тези колекции. Той ще бъде и преставител на грима на Givenchy.

Младият и талантлив английски гримьор е впечатлил Модната къща със своята креативност, харизма и иновативен подход към грима, който е едновременно ясен и силен. Черпейки вдъхновение от различни източници, включително мода и архитектура, той обича да играе с контрасти, светлинни ефекти и смели цветове, за да подобри чертите на лицето, както на жените, така и на мъжете. Създател на смели и впечатляващи визии, той е също толкова запален по иновациите в грима и всички аспекти в процеса на разработка.

Роден в Северна Англия, Том Уолкър започва кариерата си като гримьор в Париж. Той си сътрудничи с няколко международни модни и бюти марки, докато работи на свободна практика. Той е правил грим за множество списания като i-D, AnOther, W Magazine and Dazed and Confused, както и за италианското, британското и китайското издания на Vogue. Работил е със световноизвестни фотографи като Paolo Roversi, Sølve Sundsbø, Rafael Pavarotti, Jack Davison, Richard Burbridge and Nick Knight. Също така е сътрудничил с много актриси и певици като Emma Watson, Claire Foy, Mia Goth, FKA Twigs and Rosalía.

Роман Шпицер, главният изпълнителен директор на Givenchy Parfums заяви: „Очакваме с нетърпение сътрудничеството с Том. Ноговите познания за модната сцена, отличителният му стил и новативният му, но естествен подход към грима са идеално съчетание с елегантния, но смел свят на красотата на Givenchy. Развълнуван съм, че сега той допринася с таланта и креативността си за нашия грим и за международния му успех.“

Том Уолкър от своя страна сподели: „Радвам се, че се присъединявам към Givenchy като креативен директор на грима. Споделяме еднаква признателност към красивата, но все пак смела женственост - подчертаваща елегантността и индивидуалността. Ще бъде вълнуващо да внесем творческа изява и нови продуктови иновации в грима, като си сътрудничим с екипа на Givenchy и гримьори от цял свят.“

More Beauty News