Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 24.01 - 30.01

Пети развод за Памела Андерсън, година след сватбата

Памела Андерсън подаде молба за развод с петия си съпруг, бодигарда Дан Хейхърст, само година след като се омъжи за него. Западни журналисти научиха за това от източник, близък до двойката, по-късно информацията беше потвърдена от представителя на актрисата.

 

 

Celebrities преди 2 години

Вътрешен човек казва пред Page Six, че звездата от "Спасители на плажа" искала да напусне съпруга си, защото той бил „лош, недоброжелателен човек и не я подкрепял“. Производството за развод ще се проведе в родната Канада на Андерсън, където тя и Дан живееха след сватбата си на Бъдни вечер през 2020 г.


Дан Хейхърст и Памела Андерсън

Инсайдерът също така нарича краткия съюз на Памела и Дан "пандемичен вихър", който е утихнал. Преди това Хейхърст беше бодигард на Андерсън, преди романът им да избухне. Източник, близък до двойката, отбелязва, че, въпреки че пандемията първоначално е била щастливо време за тях, съвместната карантина в крайна сметка е довела до охлаждане на чувствата.

Те се опознаха по-добре и по този начин Памела осъзна, че Дан всъщност не е този, от когото се нуждае. В момента те не са в приятелски отношения, защото тя реши, че нямат нищо общо, той не се е държал с нея така, както тя би искала, добавя източникът

Познат на двойката отбелязва, че въпреки кавгите, Дан е искал да подобри семейните отношения, но Памела очевидно е силно разочарована от партньора си.

Отначало тя твърдеше, че й харесва да бъде с обикновен човек, който може да смени крушка, но в крайна сметка, въпреки че една крушка е ок, той не може да задоволи другите й нужди, твърди човекът пред Page Six.

Личният живот на Андерсън многократно е бил в центъра на вниманието на репортерите, винаги бурно обсъждан. Най-известният й брак е с барабаниста на Mötley Crüe Томи Лий, от когото има двама сина : 23-годишният Брандън и 22-годишният Дилън. Бурният семеен живот на двойката и скандалът им с изтичане на сексуална лента вдъхновиха новият сериал на Hulu , Pam & Tommy, с участието на Лили Джеймс и Себастиан Стан. Съобщава се, че самата Андерсън не е одобрила филма. 


Томи Лий и Памела Андерсън

Андерсън беше омъжена и за музиканта Кид Рок, както и за музикалния продуцент Рик Саломон (с когото сключи брак два пъти). Бракът й с холивудския продуцент Джон Питърс, сключен през януари 2020 г., продължи само 12 дни.

През последните години Памела е известна и като граждански активист. Тя се изказа в защита на основателя на WikiLeaks Джулиан Асандж, подкрепи борбата за правата на животните, изказа се срещу сексуалното насилие и порнографията.

More Celebrities