Пети развод за Памела Андерсън, година след сватбата

Пети развод за Памела Андерсън, година след сватбата

Памела Андерсън подаде молба за развод с петия си съпруг, бодигарда Дан Хейхърст, само година след като се омъжи за него. Западни журналисти научиха за това от източник, близък до двойката, по-късно информацията беше потвърдена от представителя на актрисата.

 

 

Вътрешен човек казва пред Page Six, че звездата от "Спасители на плажа" искала да напусне съпруга си, защото той бил „лош, недоброжелателен човек и не я подкрепял“. Производството за развод ще се проведе в родната Канада на Андерсън, където тя и Дан живееха след сватбата си на Бъдни вечер през 2020 г.


Дан Хейхърст и Памела Андерсън

Инсайдерът също така нарича краткия съюз на Памела и Дан "пандемичен вихър", който е утихнал. Преди това Хейхърст беше бодигард на Андерсън, преди романът им да избухне. Източник, близък до двойката, отбелязва, че, въпреки че пандемията първоначално е била щастливо време за тях, съвместната карантина в крайна сметка е довела до охлаждане на чувствата.

Те се опознаха по-добре и по този начин Памела осъзна, че Дан всъщност не е този, от когото се нуждае. В момента те не са в приятелски отношения, защото тя реши, че нямат нищо общо, той не се е държал с нея така, както тя би искала, добавя източникът

Познат на двойката отбелязва, че въпреки кавгите, Дан е искал да подобри семейните отношения, но Памела очевидно е силно разочарована от партньора си.

Отначало тя твърдеше, че й харесва да бъде с обикновен човек, който може да смени крушка, но в крайна сметка, въпреки че една крушка е ок, той не може да задоволи другите й нужди, твърди човекът пред Page Six.

Личният живот на Андерсън многократно е бил в центъра на вниманието на репортерите, винаги бурно обсъждан. Най-известният й брак е с барабаниста на Mötley Crüe Томи Лий, от когото има двама сина : 23-годишният Брандън и 22-годишният Дилън. Бурният семеен живот на двойката и скандалът им с изтичане на сексуална лента вдъхновиха новият сериал на Hulu , Pam & Tommy, с участието на Лили Джеймс и Себастиан Стан. Съобщава се, че самата Андерсън не е одобрила филма. 


Томи Лий и Памела Андерсън

Андерсън беше омъжена и за музиканта Кид Рок, както и за музикалния продуцент Рик Саломон (с когото сключи брак два пъти). Бракът й с холивудския продуцент Джон Питърс, сключен през януари 2020 г., продължи само 12 дни.

През последните години Памела е известна и като граждански активист. Тя се изказа в защита на основателя на WikiLeaks Джулиан Асандж, подкрепи борбата за правата на животните, изказа се срещу сексуалното насилие и порнографията.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.