Следва

Обичта на известните: Мадона и сърдечно близкият й Ахламалик Уилямс в Лос Анджелис

Много бременна и чудно хубава: Роузи Хънтингтън-Уайтли

Роузи Хънтингтън-Уайтли отброява дните до раждането на второто си дете.

 

Celebrities преди 2 години

На Джейсън Стейтъм прекрасната годеница изненада феновете с поредица снимки, на които се вижда голямото й бременно коремче. Бившият ангел на Victoria's Secret позира пред огледало в светлокафява тясна рокля. Роузи е на 34, напредналата бременност й придава блясък и мекота, тя е действително прелестно красива (четете още: We Love: Роузи Хънтингтън-Уайтли, очарователният стил на една бременна жена). 

Естетиката на споделеното очакване е толкова елегантна, че от мига на публикуването на кадрите, стотици приятели, колеги и фенове изпратиха похвални съобщения на бъдещата мама.

Припомням, че Роузи и Джейсън са двойка от 2010 година, а през януари 2016-та обявиха и годежа си. Синът им Джак е роден през юни 2017 г. (четете още: We love: Роузи и малкия Джак Оскар Стейтъм - селфи с мисия) Имаме силното усещане, че и втората рожба на тази чудна двойка ще е момче, въпреки че до момента никой от двамата не е споделил и намек за пола на бебето. Оставаме в очакване.  

More from View Sofia

Сцените с Амбър Хърд от "Аквамен и изгубеното кралство" ще бъдат премахнати

Celebrities преди 1 година

Изглежда, че след приключването на съдебното производство в полза на Джони Деп, за Амбър Хърд започва черна поредица от случки: актрисата е на прага да загуби ролята си във втората част на филма "Аквамен" - "Аквамен и изгубеното кралство".

Sanremo 2023 - всички стилови подробности от втората фестивална вечер

Celebrities преди 1 година

От Франческа Фаняни, ководеща заедно с Амадеус и Джани Моранди, до всички певци в конкурса, подробности за дрехите и аксесоарите на главните герои на фестивала във втората вечер на голямото музикално и културно събитие в Италия  

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 22 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 18 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.