Следва

Обичта на известните: Мадона и сърдечно близкият й Ахламалик Уилямс в Лос Анджелис

Много бременна и чудно хубава: Роузи Хънтингтън-Уайтли

Роузи Хънтингтън-Уайтли отброява дните до раждането на второто си дете.

 

Celebrities преди 2 години

На Джейсън Стейтъм прекрасната годеница изненада феновете с поредица снимки, на които се вижда голямото й бременно коремче. Бившият ангел на Victoria's Secret позира пред огледало в светлокафява тясна рокля. Роузи е на 34, напредналата бременност й придава блясък и мекота, тя е действително прелестно красива (четете още: We Love: Роузи Хънтингтън-Уайтли, очарователният стил на една бременна жена). 

Естетиката на споделеното очакване е толкова елегантна, че от мига на публикуването на кадрите, стотици приятели, колеги и фенове изпратиха похвални съобщения на бъдещата мама.

Припомням, че Роузи и Джейсън са двойка от 2010 година, а през януари 2016-та обявиха и годежа си. Синът им Джак е роден през юни 2017 г. (четете още: We love: Роузи и малкия Джак Оскар Стейтъм - селфи с мисия) Имаме силното усещане, че и втората рожба на тази чудна двойка ще е момче, въпреки че до момента никой от двамата не е споделил и намек за пола на бебето. Оставаме в очакване.  

More from View Sofia

България подкрепя Украйна - голямото мирно шествие ще е в четвъртък, 24.03.2022

All About Life преди 2 години

Подкрепяме апела на организаторите, който публикуваме дословно, като самите ние обезателно ще се включим, призоваваме и вас! Приятели, време е и България да излезе на голямо шествие в подкрепа на суверенна Украйна! Само на няколкостотин километра от нас един народ се бие за своята свобода и за бъдещето на Европа с цената на огромни невинни жертви и разрушения. Този народ успя да изненада целия свят с достойнството, смелостта и издръжливостта си.

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 1 ден

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 2 дни

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.