Следва

Breathtaker - Термална вода Iwostin

Weekend to-do list. Вземи първите слънчеви лъчи с Iwostin Solecrin

Докато през лятото проклинашe високите температури, през зимата копнееш за всяка минута на слънце. Не...

Hair преди 14 години

Докато през лятото проклинашe високите температури, през зимата копнееш за всяка минута на слънце. Не случайно избираш през уикендите да прекарваш времето си на някой ски курорт, за да съчетаеш слънчевите лъчи с любимия спорт.

Хотелът е страхотен, ресторантът – също. Пистата е супер. Ти не си сама. Той е със снуборд, ти си на ски, времето е приятно и денят се очертава повече от прекрасен. Има само едно нещо, което може да го развали и това е пак любимото ти слънце.

Защото, въпреки че в студеното време то нежно гали кожата ти, в действителност не е по-малко опасно, отколкото през лятото. Напротив, именно фактът, че пренебрегваш защитата си, го прави още по-вредно.

Освен, че кожата ти ще се зачерви и опитите да прикриеш това и да облекчиш болката ще ти развалят празника, рискът от появяване на тумори на кожата ти е много голям.

За да забравиш за тази грижа, те съветваме в куфара да добавиш и един водоустойчив предпазващ крем Iwostin Solecrin със слънцезащитен фактор поне 25.

Той не само ефикасно ще предпази кожата ти от действието на UVA и UVB лъчите, но и ще укрепи естествената система за противослънчева защита. Успешно противодейства на фотостареенето на кожата, като предпазва клетките й и ДНК .

Водоустойчивият крем Iwostin предпазва от фотоалергии, от действието на свободните радикали, както и от възпаления, изгаряне на кожата и свръхпигментация.

А освен всичко това, и не оставя бели следи по кожата.

Нанеси го равномерно най-малко 15 минути преди да се изложиш на слънце, а в случай на изтриването му от повърхността на кожата, прилагането на крема може да се повтори.

Спокойно можеш да го използваш и върху децата са, ако са по-големи от 6 месеца.

Така, багажът ти за уикенда е готов. Остава само да си вземеш добро настроение и много, много слънце за енергия.

More Hair