Следва

Трите зодиакални знака, чийто живот ще се промени драстично през 2022

Връзката ви няма шанс - 7-те признака за край на отношенията

Трудно уловимият момент, че е настъпил безвъзвратен разрив и че просто трябва да продължим напред, разделяйки се, е подтискащо и тягостно време за всички, попаднали в такава ситуация. Когато краят е близо, няма никакъв смисъл за губим времето си, своето и на другия човек, просто трябва да се обърнем и да си тръгнем. Следват седемте безпогрешни симптома за това, че връзката няма никакъв шанс 

 

Love преди 2 години

Живеете в миналото

Миналото може да е приятен спомен, но не и причина, поради която не можете да продължите напред. Ако, вместо да се радвате на всеки момент заедно в настоящето, предъвквате непрекъснато приятни случки от миналото - първата година на отношенията ви, старо новогодишно събиране и т.н. по списъка, налице е верен признак, че краят е настъпил. Нужно е просто да намерите силите в себе си да се разделите и да спрете да се вглеждате в миналото, колкото и мило да е било. 

Отношенията ви причиняват страдание

Дразните се от всяка малка подробност, вбесявате се от начина, по който той изглежда, как е облечен, как се държи пред хората. Самата вие сте вечно напрегната, умората ви смазва, всичките ви мисли се въртят около момента, в който той няма да е наоколо. Защо още сте заедно? Задържа ви общото минало? Вижте точка 1. 

Надявате се, че той ще се промени

Истината обаче е, че когато обичаш, ти не искаш партньорът ти да се променя - харесваш го, какъвто е - небръснат, с коремче, спортно-небрежен. Във всички останали случай говорим за угаснали чувства и необходимостта да се сложи край. 

Той ви причинява болка

Вечни обиди, упреци, неразбиране, унижение пред приятели - така ли искате да прекарате живота си? Надали у вас не е останала и капчица собствено достойнство, за да дадете отпор на подобно поведение, а в най-добрия случай - просто да си съберете нещата и да направите живота си спокоен и щастлив. 

Във връзката реално е само единият

Двойката - това са двама души, следователно отношенията, а оттук и бъдещето, се градят съвместно. Ако единият от вас по някакви причини не участва в отношенията, приемайки ги просто като старание от страна на другия, замислете се сериозно - нещо не е както трябва. 

Не се развивате

Понакога отношенията се оказват толкова времеемки и енергоемки, че не ви остава никакво време за самия вас. Непрекъснато сте заедно и вместо "аз", казвате "ние". Появява се чувство за контрол и невъзможността да се занимавате със себе си и нещата, които обичате. Просто стоите на едно място и не правите нищо. 

Чувствата не са същите

Не горите от желание да се видите, вече не ви е скучно, докато сте разделени, дори напротив, не изпитвате никакво желание да се видите. Напълно ви устройва виждане от време навреме,  а мечтите за съвместно бъдеще не занимават мислите ви. Чувствата са си отишли, с тях трябва да си отидете и вие. 

More Love