Следва

Истории от живота: Ейприл Ашли, първият транссексуален модел

Блясъкът на чистия звук: Huawei FreeBuds Lipstick

Възхити се, вдъхни уханието ми, чуй, докосни, усети...

All About Life преди 2 години

Възхитата, която ни обзема, е еманация на луксозните технологии, романтика, красота, божествен символ, бистър звук, интелигентен шепот, неподражаем стил. Те, които се подават от чантата и бюти несесера ни, които комплиментират обеците, цвета на устните и ноктите ни, които държим нежно в ръце и сваляме само ако някой ни се обяснява в любов, са новите Huawei FreeBuds Lipstick - слушалките-червило, звукът-красота, преживяването-екстаз...

Huawei, пионерът в създаването на перфектния баланс между естетика, комфорт, качество и стил, удостоява всички сетива с това творение, за което разказваме като влюбени, защото сме, и с него празнуваме любовта, флирта, стила и всичко прекрасно, което искаме да чуем... 

Красотата, превърната в звук, е с ултрамодерен дизайн, иновативно оборудван за превъзходно, интелигентно аудио изживяване. Стил без еквивалент и подражание, формата е червило - най-женственият символ - в изящна кутия, прецизно изработена и предоставяща на музиката, любовните откровения, нежните разговори и романтичните дни изисканата опаковка, която заслужават. Кълнем се в древната идея, че красотата изисква внимание и старание, че красивото отвън е красиво отвътре, което ни привлича като магия към FreeBuds Lipstick. Корпусът от луксозна неръждаема стомана (резултат от 30 сложни дизайнерски процеса) е полиран до свръхвисоки нива, създавайки повърхност, гладка като огледало, в която се отразява всяко изискано преживяване. Ако се наемем да говорим в цветове, то: мистериозно черно, луксозно златно и изкусително червено, интерпретирани и в мат, и в блясък, са багрите на този обект на неистово желание, затворени в още черно и още златно - класическата елегантна комбинация на кутията, която ухае... Да, подаръчната кутия на Huawei FreeBuds Lipstick е ароматизирана, романтиката е абсолютна, детайлът - страхотен комплимент. 

Звукът, интерпретиран през FreeBuds Lipstick, е... чист. Големият 14,3 мм LCP динамичен драйвър във всяка слушалка е това, което помага на съкровището да постигне изключително качество на звука, с честотен диапазон до 40 kHz, те приканват да се потопим максимално в мелодията и богатите тембри на всички любими звуци. Добрият бас се нуждае от собствено пространство, затова всяка слушалка е снабдена със собствен, усилващ баса двигател за по-силни вибрации, генерирайки впечатляващи дълбочини. А за моментите, в които желаем да сме сами със себе си, те използват адаптивна технология за напасване към ушите, оптимизирайки качеството на звука възоснова на уникалната форма на ухото и музиката се вписва точно в начина, по който я обичаме. Вътрешен музикален мир постигаме благодарение на водещия в областта на Open-fit системата за шумопотискане, HUAWEI FreeBuds Lipstick интелигентно разпознават формата на ухото и уникалния стил, по който ги носим. След това се прилага персонализиран ефект за шумопотискане, намалявайки ефекта на нискочестотните шумове от околната среда с невероятна прецизност.

Слушалките са ергономично изработени, с тегло от само 4,1 g всяка, стоят естествено и комфортно, предлагат почти безтегловен начин да се наслаждаваме на звука и музиката; записват звук с кристални детайли и висока честота, която прави гласа красив и нежен, а Voice Mode-ът намалява страничните фонови шумове. Взаимодействат прекрасно с всичките ни устройства - FreeBuds Lipstick са съвместими с всеки смартфон с Android или iOS и поддържат двойна свързаност за безпроблемно превключване между устройства, само като отворим кутията. Управляваме FreeBuds само с докосване, а любовта трае 22 часа, докато не заредим отново Червилото. 

Както пее Ерик Клептън I've had enough bad love / I need something I can be proud of - е, с Huawei FreeBuds Lipstick имаме любов, от най-хубавите. 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 21 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.