Следва

Дъщерята на Антонио Бандерас и Мелани Грифит порасна: 25-годишната Стела в Париж

Street Style: Киара Ферани и сестра й Валентина на шоуто на Dior в Париж

Киара Ферани и нейната сестра Валентина присъстваха на шоуто на Dior, което се проведе по време на Седмицата на висшата мода в Париж.

 

Celebrities преди 2 години

Двете блогърки очароваха в модните комбинации на Dior в пастелно розово и тревно зелено, разхождайки се по улиците на френската столица, с крайна цел - присъствие на шоуто на луксозната модна къща, чиято чисто нова колекция висша мода в целия й блясък е тук

Киара и Валентина са едни от най-известните модни блогъри в Италия. Двете заедно имат повече от 30 милиона последователи. Кожите светят, фигурите са прекрасни, гримът - повече от впечатляващ, чантите - малки към микро, детайлите - изобилни. Чудесно вдъхновение за класно обличане (четете още: Киара Ферани, гола, но не съвсем или удоволствието да демонстрираш Schiaparelli). 

 

More from View Sofia

Джей Ло за пръв път на сцена след сватбата, Джаред Лето и куп супермодели на благотворителна гала в Италия

Celebrities преди 1 година

През миналия уикенд любимият на звездите остров Капри се превърна в център на социалния живот: Международният детски фонд UNICEF проведе грандиозна гала вечер, която завърши с концерт на J. Lo - първата артистична изява на звездата й като мисис Афлек

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 22 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 19 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.