Следва

Седмица на модата в Лондон. Първи ден от мястото на събитието

Party advice. Черно, рок и кожа

И ни е хубаво, и ни е радостно, когато столичните клъбъри все по-често проявявят въображение и изпъкват с оригинална визия за през нощта...

Shopping преди 14 години

Зимните ваканции поприключиха, но уикендите все още ни предоставят сравнително добро разнообразие от нощен живот.

И ни е хубаво, и ни е радостно, когато столичните клъбъри все по-често проявявят въображение и изпъкват с оригинална визия за през нощта.

И тъй като нашата роля е главно да те улесним в избора на парти аутфит, стартирахме нова рубрика Party Advice, откъдето да черпиш свежи идеи относно клубното облекло.

Макар и поизчерпана, тенденцията Втора кожа още владее улиците денем, клубовете нощем и най-вече нашите сърца, поне до следващото лято. И докато по светло е добре да внимаваш с нея, то вечер можеш да си позволиш да прекалиш. Няколко пъти.

Вече не веднъж сме ти говорили за кожените must-haves на този сезон. И предвид настъпилите масови намаленияа, а и защото вероятно имаш поне един такъв артикул, те улесняваме дори повече.

Опитай с малка, черна, но кожена рокля в асиметричен и разчупен модел. Този път вместо телесни чорапи обаче, сложи кожен клин. Добави шеметно високи боти и разбира се – черешката на тортата – рязани ръкавици или пък няколко наредени гривни. Всякакви ципове, капси, ресни и метални елементи са плюс, защото не забравяй – магията е в детайлите.

Обувките могат да са високи с деколте или боти до глезена, отново с капси или ципове.


 

More Shopping