Следва

Елегантни с ASOS? Херцогиня Катрин показа, че може, с малко помощ, разбира се

We Love: Кристен Стюарт в Chanel ала гарсон

Тоалет ала гарсон, преливащ от женственост 

 

Celebrities преди 2 години

За повечето от нас Кристен Стюарт е преди всичко Бела от вампирската сага Twilight, а по-отскоро и младата версия на Лейди Даяна, но от 2013 г., тоест от почти десетилетие, актрисата представлява и Шанел. Самият Карл Лагерфелд кани 23-годишната старлетка да се присъедини към плеядата музи на Къщата. Оттогава Стюарт участва в късометражния филм на дизайнера, лице е на няколко колекции, гост е на безброй шоута и, разбира се, повече от често засенчва колегите си на червения килим в total looks на Chanel (четете още: Кристен Стюарт & Chanel във Венеция).

Една от излетите й от глава до пети в Шанел поява е от снощи, когато Кристен гостува в Шоуто на Стивън Колбърт. В студиото тя се появи в повече от елегантен и претигателен всички сетива тоалет, който самата мадмоазел Коко със сигурност би одобрила - все пак именно Шанел първа внася елементите от мъжкия гардероб в дамския. Снежнобялата риза с навити ръкави, облечена върху бяла тениска, Стюарт комбинира с леко скъсен панталон с висока талия. Аксесоарите отново играят решаващата роля: развързана вратовръзка, бежови боти до глезена с връзки и контрастен връх, черна панделка вместо шал и аленеещ маникюр. 
Très сhic!  

 

More from View Sofia

След дълъг престой в Близнаци, Марс преминава в Рак: какво ще се промени, общо и знак по знак

Astro преди 11 месеца

Последната третина на месец март е изобилства от големи енергийни промени, но има един космически момент, който ще усетим силно и интуитивно - когато свирепата огнена планета Марс най-накрая напусне Близнаци, което ще стане тази неделя. След като Марс заплува през водите на Рака, ще се почувстваме странно, изострено чувствителни и доста обидчиви  

Стилът на Лена Бориславова, българската Амал Клуни

Celebrities преди 2 години

Младата дама, която е неотлъчно до новия премиер на България - Кирил Петков, ни направи впечатление от мига, в който я видяхме. Докато течеше предизборната кампания за народни представители, госпожица Лена Бориславова придружаваше нон стоп, почти, кандидатът за народен представител тогава, колегата си Петков, като от пръв поглед бяха очевидни динамиката, активността, забързаността в поведението на тогава също кандидатът за народен представител Лена Бориславова. 

More Celebrities