Следва

Монако и принц Албер мълчат: никой не поздрави принцеса Шарлийн за рождения й ден

Елегантни с ASOS? Херцогиня Катрин показа, че може, с малко помощ, разбира се

Херцогиня Катрин посети служба в Лондон, която е на разположение 24/7 за хора с психични проблеми.

 

Celebrities преди 2 години

Елегантната бъдеща кралица, която преди дни навлезе в петото десетилетие от живота си, избра за посещението си зеленикаво-кафяво творение с леопардова щампа на дизайнера Дерек Лам (дрехата струва 480 долара) и обеци от масовия онлайн магазин ASOS. Тоалетът допълват чифт ботуши на висок ток от черен велур, силно затегнат колан на талията и прекрасната дълга коса на Катрин, пусната свободно, с леки букли в края. 

Катрин се срещна с персонала, с доброволците и дарителите, които правят възможно поддържането на услугата Shout, стартирана през 2019 г. с грант от Кралската фондация.

Посещението на херцогинята беше по повод достигането на един милион разговори с хора в нужда. Shout е услуга за поддръжка на съобщения, която предлага безплатна и поверителна помощ на всеки, който се сблъсква с проблеми като депресия, тревожност, мисли за самоубийство или стрес.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 14 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 11 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.