Следва

Cardi B осъди инфлуенсър за 1,25 милиона долара за обиден език

Монако и принц Албер мълчат: никой не поздрави принцеса Шарлийн за рождения й ден

Шарлийн Уитсток, съпруга на принц Албер II, е на 44 години. Красивата жена, за съжаление, отбеляза празника в клиника за психично болни

 

Celebrities преди 2 години

На 25 януари, принцеса Шарлийн от Монако навърши 44 години. За изненада на световната общественост, никой не й пожела честит рожден ден. Дворецът, воден от принц Албер, не само игнорира факта на празника, но и не публикува никаква информация относно нейното здраве. Между другото, независими френски медии проведоха разследване и установиха, че принцесата на Монако е в затворената институция Paracelsus Recovery, разположена на езерото в Цюрих. Клиниката анонимно и поверително лекува наркотични, алкохолни и други зависимости, причинени например от лекарства, а също така работи с хранителни разстройства и психични разстройства като цяло (четете още: Развод или временни проблеми: какво се случва с княжеския брак в Монако).

Единствените поздравления за принцесата дойдоха от собствената й благотворителна фондация, като събра снимки от младостта й и семейни кадри в кратък клип.

„Честит рожден ден, принцесо Шарлийн! Почитаме ви за способността ви да дадете всичко от себе си, за да промените живота на хората по света, вашата страст и отдаденост към спасяването на животи са наистина вдъхновяващи. Надяваме се това видео от вашето пътуване да ви напомня колко обичана и ценена сте."

Истории от живота: Алис Монакска, забравената принцеса, чийто живот днес се преповтаря в този на принцеса Шарлийн

Припомняме, че последният път, когато Шарлийн се появи публично, бе в деня на завръщането си от Африка на 8 ноември 2021 г. Малко след това, пресслужбата на Двореца на Монако и самият Албер II съобщиха, че тя е заминала за Швейцария за лечение на психичното здраве (четете още: Загадката принцеса Шарлийн: пак странни послания в социалните мрежи). 

More Celebrities