И Бела Хадид с форма на алкохолизъм, но от 6 месеца трезва

И Бела Хадид с форма на алкохолизъм, но от 6 месеца трезва

Новото лице на трезвеността е лице, което познаваме много добре 

Много хора не прият алкохол през януари, но Бела Хадид не пие от 5 мецеса преди януари. Супермоделът сподели за връзката си с алкохола в скорошно интервю с InStyle и какви са причините да "скъса" с него. 

Бела казва, че често не можела да контролира пиенето си, "а пиех доста, обичах алкохола толкова много, че ми се случваше да отказвам срещи и купони вечер, понеже не бях сигурна, дали ще мога да се контролирам." В момент, в който доктор показва на 25-годишното момиче снимка на мозъка й и видимите, нанесени от алкохол щети, "ми стана доста по-трудно да посегна към чашата". Оттогава Бела е посветена на трезвия живот и дори започва партньорство с компания за билкови безалкохолни напитки, Kin Euphorics. За пръв път тя опитва напитката преди 3 години, когато страда от сериозна тревожност, причинена от пиене, много работа, чести пътувания и лаймска болест. 

Към днешна дата: "Не изпитвам нужда да пия, защото знам какви ще са последствията в 3 часа нощем, когато се събудя с ужасяваща тревожност, мислейки за нещо, което съм казала преди 5 години, когато завърших гимназия... Това е просто безкраен ефект на болка и стрес и то заради няколко чаши, които дори не ми дават кой знае какво".

Бела Хадид не е единствената знаменитост, припознала се в no-drinking движението, "компания" в него й правят Блейк Лайвли, Кейт Мос, Джон Мейър и Джо Байдън. Това е happy end, надяваме се!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.