Следва

Петъчна доза секс: скандалът Джулия Фокс

Huaweistore.bg отбелязва старта на продажбите на P50 серията със специална изненада

Новите модели от дългоочакваната серия P50 – P50 Pro и P50 Pocket, могат да се поръчат предварително до 6 февруари и от онлайн магазина на Huawei в България - huaweistore.bg. При предварителна поръчка те идват в комплект с безжичните слушалки с отворен дизайн и активно шумопотискане Huawei FreeBuds 4.

All About Life преди 2 години

Huawei P50 Pro е лидер в мобилната фотография, предлагащ мощна четворна камера, която не се затруднява нито от бързо движещи се обекти, нито от ниска осветеност, нито от големи разстояния. Той се предлага в цветовете Cocoa Gold и Golden Black. Цената на комплекта му с FreeBuds 4 е 2199 лева.

Huawei P50 Pocket е иновативен сгъваем флагман, който не прави компромиси нито с качеството на материалите и изработката, нито с производителността, нито с възможностите на камерата. Той е сбъдната мечта на всеки, който търси едновременно авангарден дизайн и топ технологично предложение. Цената на комплекта му с FreeBuds 4 e 2799 лева.

 

Онлайн магазинът, който отвори виртуални врати в края на миналата година, предлага редица удобства при пазаруване като безплатна доставка, плащане чрез бакнова карта, банков превод или директно при доставка, както и безплатна линия за техническо обслужване и оторизиран сервиз.

Сега за феновете има и още изкушаващи предложения. Всеки, който се регистрира за информационния бюлетин на huaweistore.bg, получава ваучер на стойност 10 лева за пазаруване в онлайн магазина до края на февруари. А трима от регистрираните, на томболен принцип, ще спечелят и друг уникален продукт, в който се срещат дизайнът и високите технологии – слънчевите очила с Bluetooth свързване за музика и разговори – HUAWEI x Gentle Monster Eyewear II. Пълните правила и условия за тази кампания може да намерите тук.

More from View Sofia

Dettagli di Moda di Milano 2019 vol.6: Miu Miu & YSL или Еврика & Жизел

All fashion преди 5 години

По време на дефилето на младия и завидно успешен дизайнер Габриеле Коланжело, две чаровни усмивки крадат вниманието ни от първия ред. И понеже ярките им монохромни визии привличат погледа като магнит, решаваме да ги заговорим веднага след края на ревюто...

Истории от живота: Шърли Темпъл, къдрокосият ангел, донесъл щастие на цяла Америка

Celebrities преди 2 години

Оскарите са най-важната награда в живота на всеки актьор, като някои чакат цял живот за отличието на Академията, но не и Шърли Темпъл. Само на 6-годишна възраст тя и златните й къдрици получават специален "детски” Оскар, а по-късно, на 8, тя вече има милиони в банковата си сметка

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.