Следва

We Love: Тина Кунаки с черната рокля и безкрайните крака

Уличният стил на звездите: Мис Франция Ирис Митенер в тази бордо рокля

Какво носи победителката на Мис Вселена 2016 на Седмицата на модата в Париж 2022?

 

Celebrities преди 2 години

У дома, във Франция, красивата Ирис Митенер е наричана в пресата „Мис усмивка“, загатвайки за наистина ослепителната красота на усмивката на 29-годишната манекенка, както и основната й професия - зъболекар. Именно тя спечели почетната титла "Мис Вселена" през 2016 г., приемайки впечатляващата диамантена корона на най-красивата жена в света.

Оттогава красавицата, родом от град Лил, живееща в Париж, развива успешна кариера както в модната индустрия, така и в основната си, медицинска, професия. В свободното си време от чужди кариеси и коронки, тя тича от ревю на ревю в рамките на Седмицата на висшата мода във френската столица.

Самата Ирис нарече тоалета си за една от изявите си „приказен“, колебаейки се на коя приказна героиня прилича повече: на Снежанка или Червената шапчица? Приятно флиртуващата рокля на Zuhair Murad в наситен бургундски нюанс, богато бродирана с кристали, наистина наподобява тоалета на принцеса от приказките. Но сакото, смъкнато сякаш от мъжкото рамо на гаджето й състезател, я прави по-малко досадна и предвидима, и всъщност много секси.  Диадемата в косите, високите сандали на бос крак и симпатичната чанта дооформят приказния парижки шик на чудесната Ирис. 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.