Следва

Истории от живота: Далида, толкова много скръб

We Love: Тина Кунаки с черната рокля и безкрайните крака

Съпругата на Венсан Касел преди да влезе на шоуто на Валентино

 

Celebrities преди 2 години

За първи път от много години Valentino промени „местоположението“ на своите ревюта. Вместо прочутата стъклена оранжерия на Дома на инвалидите, където традиционно се провежда всяко шоу на марката в Париж, екипът неочаквано реши да премести спектакъла на площад Вандом. Очевидно сравнявайки произведенията им висша мода със скъпоценни бижута - в края на краищата това място във френската столица се доминира преди всичко от големите бижутерски къщи.

Друго бижу на площада по повод ревюто на италианската Valentino се оказа моделът Тина Кунаки - важен гост на модното шоу (четете още: Ваканцията на известните: Тина Кунаки и Венсан Касел в Бразилия, тя - ослепителна). Съпругата на Венсан Касел се появи на прага на залата с малка черна рокля-риза, разбира се, с етикета на Valentino. Кукленската по своя замисъл, но безкрайно женствена и секси дреха е с висока талия, мини дължина, напълно закрита горна част, обемни ръкави - една игра на пропорции, толкова майсторска, толкова интересна, че роклята спира дъха, точно колкото прави това и външният вид на мадам Касел. Тина комбинира минито с яркозелени обувки на висок ток от Амина Муади, супер нашумелият обувен бранд, за който подробно ви разказахме, дискретни обици и черни слънчеви очила. Така видяна, Тина е съвършената съвременна звезда - шик, прелъстяващо красива, перфектно облечена, изненадващо фризирана, блестяща. В анкетата ни долу, искате ли една такава рокля и бихте ли я комбинирали по същия начин? Ние - да! 


Венсан Касел и Тина Кунаки: 11 факта за любовта им, по повод ЧРД 55 на Венсан


Ето ги убийствените ярки обувки на Amina Muaddi отблизо.


Анкета

Тази мини черна Valentino, по този начин?

More Celebrities

Обичта на известните: Дуа Липа и Калъм Търнър

Celebrities преди 1 ден

По лицето на Дуа Липа четем комфорта, извиращ от избраната за любовна среща визия - дънки, (не)обикновен топ и прекрасна Bottega Veneta, като не пропускаме балетните пантофки на дупки от модна къща Alaia. А може би блясъкът в очите идва от друго... 

Хайди Клум, Кайли Миноуг, Сидни Суини на наградите People's Choice

Celebrities преди 2 дни

Наградите People's Choice Awards се проведоха в Санта Моника, Калифорния и по традиция привлякоха куп интригуващи личности, сред които Меган Фокс, Сидни Суини, Били Айлиш, Кайли Миноуг, Хайди Клум, Том Хидълстън, Лени Кравиц и др.  

Супер сладко: учителка вдигна сватба в училище, за да сподели момента с учениците си

Celebrities преди 3 дни

Кейти Коркън безспорно има специална връзка с учениците си. Учителка в началния курс, тя очевидно не може да си представи сватбата си без присъствието на любимите деца, с които прекарва дълги часове всеки ден, затова решава да направи празника точно в училището, в което преподава.