Месечен ХОРОСКОП - Февруари 2022

Astro преди 2 години

Тъй като и Венера, и Меркурий бяха ретроградни през по-голямата част от миналия месец, 2022 г. досега беше повече поглед назад към миналото, отколкото напред към бъдещето. Но февруари започва с Новолуние във Водолей на 1-во число и началото на китайската нова година, което, макар и сложно, осигурява вдъхновяващ свеж вид на времето. Меркурий завършва ретроградния си ход на 3-ти, добавяйки импулс за надграждане.

В средата на месеца се струпват много аспекти наведнъж. Меркурий, който отново се движи доста бързо, влиза във Водолей на 14-ти, осигурявайки някакъв възхитително странен разговор на връх Свети Валентин (независимо дали празнувате или не). След това, на 16-ти, Марс и Венера съвпадат в Козирог, което сигнализира за освобождаване след близо месец, в който си казвахме: "Космоса, звездите и планените са страшен ръб!". Пълнолунието в Лъв същата нощ носи драматични кулминации както в спалнята, така и извън нея.

Юпитер се свързва с иновативния Уран на 17-и, което ни насърчава да поемаме рискове за положителна промяна. И точно след това, на 18-ти, започва сезонът на Рибите! Когато Слънцето е в идеалистичните Риби, месецът завършва с по-обнадеждаваща и неземна нотка, отколкото е започнал. Мечтателен, романтичен и идеален за бягство. 

Още за Февруари 2022, знак по знак, надолу >>>

Хороскоп

Още от Astro