Следва

Аня Радич, много хубава съседка, е новата Мис Сърбия

Stranger in the Alps: най-готините и най-проблемни партньорства на зодия Водолей, знак по знак

Ето как свободолюбивата, човеколюбива - а понякога и доста противоречива зодия си пасва с всеки от 12-те знака на зодиака 

Astro преди 2 години

Фиксираният въздушен знак на Водолей, управляван от планетата на радикалните промени, Уран, е свободолюбивото цвете на зодиака, предпочитащо да живее според собствения си морален кодекс, вместо да се съобразява с всичко, което обществото смята за нормално или стандартно. Родените между 20 януари и 18 февруари - или онези, които имат Водолей в знакови домове от рождената си карта - проявяват непокорност, странност, любов към общността и хуманитарните каузи, вродена склонност към платонични връзки и рационално, макар понякога противоречиво, светоусещане.



Тези характеристики отразяват темите, подвластни на Единадесетия дом, дома на приятелствата, социалния живот, технологиите, бъдещето и революциите, личният дом на Водолея. Единадесетият дом символизира общности от всякакъв вид - тези, които създаваме с приятели, колеги, съседи и дори със съпартийци. Той също така говори за желания, съдба и надежда, а стремежите, разгледани тук, често са тези, които ще постигнете чрез сътрудничество.

via GIPHY


Ако и вие сте също толкова нестандартни, интелектуални, представителни и ориентирани към бъдещето, най-вероятно с лекота ще се свържете с човек от зодия Водолей. (Също така си струва да се отбележи, че слънчевият знак е само една част от наистина сложен, нюансиран пъзел, известен като натална или рождена карта, в която си струва да надникнете, за да видите кой дом управлява Водолея при вас и дали имате някакви планетарни разположения, които ви свързват с този въздушен знак.)

Водолей и Овен - много готина двойка

Водолеят е в секстил или два зад кардиналния огнен знак Овен, което създава приятелска, непринудена връзка. И двамата са свободолюбиви, независими и устремени да успеят по свой собствен начин, но тъй като Водолеят има тенденция да бъде малко по-човеколюбив от Овена, а Овенът често е по-отворен, има много неща, които тези двамата могат да научат един от друг. Овенът бързо ще скочи върху някое мащабно начинание, за което двамата мечтаят, докато Водолеят може да начертае тактиката на последващите действия.

Водолей и Телец - проблемна двойка

Водолеят е в квадратура или три знака зад другия фиксиран знак, земния Телец, което създава предизвикателна, но и активираща динамика. И Водоносецът, и Бикът са малко твърдоглави и гледат на света през собствените си обективи, което може да ги затрудни да стигнат до една и съща страница. И докато Телецът, управляван от търсеща удоволствия Венера, е забавен домошар, Водолеят, управляван от наелектризиращият Уран, иска да излезе и да покори света, заобиколен от тълпи почитатели. Все пак, ако тези двамата желаят да приемат гледната точка на другия, ще открият, че могат да постигнат всичко, което са си поставили за цел като двойка.

Водолей и Близнаци - идеално съвпадение

Водолеят е в тригон или четири знака преди променливия въздушен Близнци. Това е една от най-пасващите си двойки, които можете да си представите, тъй като и двамата са човеколюбиви, социални и интелектуално заредени. И все пак, въпреки че споделя цялата тази въздушност с Близнаците, Водолеят е фиксираният знак във въздушния екипаж, така че той е склонен да бъде постоянен в начина, по който вижда света, докато Близнаците си запазват правото да променят нещата безпредизвестие. Разчитайки на вродената си склонност да бъдат отворени и да приемат ексцентричностите си, тази ефирна двойка определено има бляскаво бъдеще.

Водолей и Рак - невъзможно

Водолеят е в куинкункс, или пет знака преди кардиналния воден Рак, което е предпоставка за неудобно и несигурно партньорство. Управляван от революционния Уран, въздушният Водолей е дистанциран, хладен и насочен към бъдещето, предпочитайки да прегърне рационалното мислене пред емоциите, докато Ракът рядко ще остави настрана чувствата и интуицията си, за да използва само главата си. Ракът е тясно свързан с традициите и семейството, докато Водолеят предпочита да върви сам срещу целия свят. В идеалния случай Водолеят може да предложи на Рака отбивка от утъпкания път, а Ракът да покаже на Водолея красотата на надеждността.


Тропикът на Рака: най-готините и най-проблемни партньорства на зодия Рак, знак по знак


Водолей и Лъв - Ин и Ян!

Водолеят е разположен в опозиция, или шест знака преди неподвижния огнен Лъв, което е съвпадение на ин-ян. Управляван от революционния Уран, ефирният Водолей може да бъде дистанциран, хладен, напредничав и платоничен, приоритизиращ рационалното мислене пред чувствата, докато Лъвът излъчва топлина и мечти за кинаджийска романтика. Царят на джунглата също е склонен да се фокусира върху себе си и би искал да бъде разглеждан като лидер, докато противоположният му знак предпочита ексцентричността, ненавижда конформизма и дава приоритет на общността пред себе си. Все пак всеки има това, от което другият би могъл да се възползва, така че докато даването и получаването са в баланс, връзката им ще просперира.


Цар Лъв: Най-готините и най-проблемни партньорства на зодия Лъв, знак по знак


Водолей и Дева - продуктивна, но не много интересна връзка

Водолеят е в куинкункс, или пет знака преди променливия земен знак Дева, което обикновено се смята за доста неудобен ъгъл. Но тъй като Водолеят е обсебен от това, което се случва в универсален мащаб, а Девата е плътно заземена, тези двамата могат да намерят общ език, когато става въпрос за техните големи, любящи сърца и рационално мислене. Водолеят може да запознае Девата с някаква благотворителна организацията, а Девата да измисли стъпка по стъпка план за действие за постигане на реален напредък.


Деметра: Най-готините и най-проблемни партньорства на зодия Дева, знак по знак


Водолей и Везни - блясък!

Водолеят е в тригон или на четири знака след кардиналния въздушен знак Везни, което се смята за хармонично съвпадение. И двамата са суперсоциални, притежават висока умствена енергия и често са впечатляваща двойка. В същото време Везните, управлявани от сладката Венера, се радват на старомодна романтика и класически преживявания, които биха могли да изглеждат скучни и конвенционални на странния, ненавиждащ мейнстрийма Водолей, управляван от непокорния Уран. Въпреки това, желанието да прегърнат страстите на другия ще поддържа тази ефирна двойка на една и съща честота.


Крехко равновесие: Най-готините и най-проблемни партньорства на зодия Везни, знак по знак


Водолей и Скорпион - проблемна двойка

Водолеят е в квадратура или три знака след фиксирания воден Скорпион, което се смята за напрегната, в най-лошия, и активираща, в най-добрия случай връзка. Водолеите са известни като приятелски настроени, но дистанцирани, загледани в бъдещето, упорити идеалисти, но противоречиви личности. Те подхождат към света по много интелектуален начин, докато Скорпионът не може да не чувства, интуитивен е и дори психически се докосва до сенчестата страна на живота. Като два фиксирани знака, и двамата често отказват да се отклонят от своя план за игра, което води до патова ситуация. Но те също могат да се научат един от друг да приемат чуждата гледна точка (наука срещу духовност, логика срещу емоционална трансформация).


Queen of the Desert: най-готините и най-проблемни партньорства на зодия Скорпион, знак по знак


Водолей и Стрелец - идеално съвпадение

Водолеят е в секстил или два знака след променливия огнен Стрелец, което създава приятелска и естествена връзка. Водоносецът дава приоритет на човечеството, общността и това, което е най-доброто за всички заедно, което може да бъде прекрасно допълнение към преклонението на Стрелеца пред истината и жаждата му за знания. И двамата предпочитат да поемат по нетрадиционен, свободолюбив път. Единственото място, където може да се сблъскат, въпреки че са толкова настроени към бъдещето и прогресивни, е, че Водолеите са склонни да мислят по черно-бял начин и твърде заземено, докато Стрелецът е почти обсебен от това да бъде отворен и мисли мащабно. Но ако могат да се учат един от друг, те ще бъдат неудържим тандем.


SAGa на любовта: най-готините и най-проблемни партньорства на зодия Стрелец, знак по знак


Водолей и Козирог - малшанс...

Водолеят е в полусекстил или един знак след Козирога, кардиналният земен знак, което създава известно неудобство. Водоносецът дава приоритет на човечеството, общността и това, което е най-доброто за всички заедно, докато Козирогът е малко по-фокусиран върху поемането на предизвикателствата, които среща по собствения си път и се придържа към изпитан, традиционен подход, докато Водолеят е изцяло за движение в нетрадиционна, свободолюбива посока. Ако Козирогът позволи на Водолея да му покаже красотата на независимостта , а Водолеят е отворен да научи твърдостта на Козирога, те всъщност могат да бъдат доста динамичен дует.


Тропикът на Козирога: най-готините и най-проблемни партньорства на зодия Козирог, знак по знак


Водолей и Водолей - платонично-интимна любов

Двама Водолеи със сигурност ще бъдат незабравими приятели, подготвени да се съюзят, за да спасят света. И дори да ги свързват романтични чувства, те ще се отнасят един към друг като най-добри приятели. И двамата се чувстват най-удобно в платоничните отношения, в които сякаш имат достатъчно въздух и свобода. Единственото проблемно място може да бъде, когато рационалният, но често черно-бял начин на мислене на един Водолей не е в съответствие с другия, което води до известно напрежение.

Водолей и Риби - да, много хубаво

Водолеят е в полу-секстил, или един знак преди Рибите, променливият воден знак, което създава малко безпокойство. Въпреки че и двамата са човеколюбци с безкрайно въображение, Водолеят мисли по много научен, логичен начин, докато Рибата е убеден мечтател. Но Водолеят може да се научи на адаптивност от Рибите, докато Рибите могат да се научат как да бъдат по-активни в постигането на целите си. Ако тези двамата желаят да видят света през очите на другия, те биха могли да вземат дори най-смелата си творческа идея и да я превърнат в нещо реално.
 

More Astro