Следва

Риана с нова снимка "с коремче"

DIY: Рибата, която Вики Бекъм яде повече от 25 години

Знаем, че Пош Спайс има спартанска дисциплина, що се отнася до храната - не обича зехтин, масло и сосове, не яде месо и млечни продукти от дете, никакви сладки и мазни неща, а за удоволствие предпочита филийка пълнозърнест хляб, поръсен с морска сол... 

Food преди 2 години

Това, което не знаехме е, че тя от 25 години яде буквално едно и също нещо почти всеки ден. За нейните хранителни навици научихме от първо лице, когато гостува в подкаста Table 4 преди няколко месеца, а току-що в него се появи любящият й мъж Дейвид, който сподели, че откакто я познава, Виктория яде "грилована риба и зеленчуци на пара с няколко капки балсамов оцет" и дори добрият им приятел Гордън Рамзи не може я изкуши с друго. 

Затова публикуваме най-елементарната и явно комплиментираща фигурата рецепта на света, с която съвсем можем да изглеждаме като Виктория Бекъм, независимо дали на 47 или на 17. Рибата трябва да е сезонна, както следва: през зимата - групер, метил, черноморски лаврак; през пролетта - калкан и меджид, през лятото - камия, синя риба, Махи Махи, лаврак, риба тон, през есента - треска, риба меч, кефал, лаврак. Правилният начин на гриловане е: без мазнина, поставяме парчето риба с кожата надолу, и за всеки два сантиментра дебелина на парчето отделяме 8-10 минути, тоест, ако рибата ви е с дебелина 4 сантиментра, гриловайте около 6-8 минути от двете страни. Когато готвим зеленчуци на пара, най-важното е да не ги преваряваме. Нарязваме всички зеленчуци (отново задължително сезонни) на максимално равни парчета, и готвим в парова фурна или с кошница за готвене на пара; на броколите им трябват 3 до 5 минути, на зеления боб - 4-5, на морковите - също 4-5, на карфиола - 10 до 12 минути. Сервираме всичко заедно и поръсваме само с няколко капки балсамов оцет. 

Дейвид Бекъм не е и близо до жена си, що се отнася до начини на хранене. Футболистът обича тежки меса, паста и сирена. Той споделя, че една от най-хубавите нощи в живота му, е когато Виктория, бременна, се съгласила да си разделят нещо за хапване на вечеря: ""Единственият път, в който тя вероятно е пробвала нещо, което е било в чинията ми, е всъщност, когато беше бременна с Харпър. Това беше най-удивителното нещо, една от любимите ми вечери. Не мога да си спомня каква храна беше, но знам, че не я е яла оттогава."

More Food