Следва

Моника Вити: божествената италианка и нейните 5 принципа за щастлив живот

Риана с нова снимка "с коремче"

Преди няколко дни стана известно, че Риана и гаджето й A$AP Rocky (истинско име Раким Майърс) очакват бебе - мрежата бе взривена от уж папарашки снимки, на които певицата показва заобленото си коремче изпод луксозна пухенка в ярко розово, подписана небрежно с Chanel 

Celebrities преди 2 години

Няколко дни по-късно, след като целият свят научи хубавата новина, Риана направи лежерно продължение, публикувайки първата домашна снимка.

Кадърът е направен, очевидно, преди официалното обявяване на бременността. На снимката звездата позира в същото винтидж спортно трико на No Limit Records, в което бе видяна на 25 януари в студиото си в Ню Йорк.

"Така нашата банда чества месеца на черната история" (отбелязва се ежегодно през февруари в САЩ и Канада. бел.ред.), написа Риана.

Риана и A$AP Роки се познават от доста дълго време, като дори са работили заедно по някои проекти, но романтичната връзка между тях бе спомената за пръв път в пресата през 2020 г. Официално слуховете бяха потвърдени около година по-късно, когато рапърът в интервю нарече Риана "любовта на живота си". За Раким и Риана, и двамата на по 33, това ще е първо дете.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 4 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.