Следва

Шафранът - магичната анти-ейдж и анти-акне съставка

Амал Клуни, истинската бюти класика, на 44 днес!

Амал възрастта си мени, грима - не 

Celebrity beauty преди 2 години

Класика, с нотка на old school glam: така Амал Клуни подхожда към красотата си и това определено работи точно както трябва за външния й вид. Независимо дали в съдебната зала или на червен килим, адвокатът и любима на Джордж Клуни познава вечната сила на червеното червило и фино подчертаното око. Тя никога не изглежда по начин, различен от идеална, стегната, подмладена, в ред, елегантна, без да е скучна, защото тези ливански очи и плътни устни са секси без изключение. Нейният подпис е, разбира се, гъстата и лъскава грива, често изсушена със сешоар на вълни, както и безупречни вежди и пърхащи дълги мигли. Разглеждаме някои от най-добрите й бюти моменти и пожелаваме ЧРД и всички най-хубави неща... 

2021

2019

2019

2019

2017

2017

2016

2016

2015

2015

More Celebrity beauty

Лед, вода с лимон и коректор: тайните на перфектната кожа на Ирина Шейк

Celebrity beauty преди 2 месеца

От корицата на майския брой на Vogue Italia супермоделът разказа всичко за своята рутинна грижа за кожата, като се фокусира върху наследеното от поколенията жени в семейството й и върху важността да се грижим и за „вътрешната красота“. Защото истинската красота се крие в това „да се държиш винаги като дама“, както често повтаря майка й.

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 3 месеца

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.