Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 07.02 - 13.02

Ким Кардашян и Кание Уест се скараха в социалните мрежи заради децата

Ким Кардашян и Кание Уест за пореден път изнесоха конфликтните си отношения в публичното поле. След като рапърът обвини бившата си съпруга, че е позволила на общата им дъщеря Норт да използва Тикток против волята му, Ким публикува публикация в Instagram с реципрочни обвинения. 

Celebrities преди 2 години

Всъщност неизчерпаемата нужда на Кание да ме атакува в интервюта и социалните мрежи боли много повече, отколкото видеоклиповете на Норт могат да наранят някого. Като основен попечител, полагащ непосредствените грижи за нашите деца, аз правя всичко възможно да защитя дъщеря ни, като същевременно й позволявам да се изразява творчески в избраната от нея област под родителски контрол. Защото това я прави щастлива.

Ким добавя, че самият развод е травмиращ за децата, а Кание само изостря ситуацията заради своята мания и склонността си към манипулация. А фактът, че излага случващото се публично, наблягайки на негативното, само „причинява болка на всички“. Според Ким, разделяйки се с Уест, тя е очаквала, че двамата ще продължат да отглеждат децата си заедно, подкрепяйки се взаимно.

Натъжава ме, че Кание прави това невъзможно отново и отново. Надявам се, че можем да решим всички проблеми, свързани с нашите деца насаме.

Кание Уест от своя страна е възмутен от думите на бившата си съпруга. В отговор в Instagram той отново обвини Кардашян, че не му позволява да вижда децата си, като й припомни случая, при който не успя да присъства на рождения ден на най-малката си дъщеря Чикаго. Тогава Кание пусна видео в мрежата, в което заяви, че умишлено крият адреса на партито от него.

В какъв смисъл си „основният попечител“? Цяла Америка те видя как отвличаш дъщеря ми за рождения й ден, без да ми кажеш къде е партито. Сложихте охрана вътре в къщата, за да мога да играя със сина си, след това ме обвинихте в кражба, а след рождения ден на Чикаго трябваше да си направя тест за наркотици, защото мислехте, че ги използвам.


Ким Кардашян и Кание Уест с дъщеря си Норт

Това не е първият път, когато Кание обвинява Ким, че се опитва да го изолира от децата, въпреки че източници, близки до двойката, твърдят пред Page Six, че самият той рядко поема инициативата като баща.

"Кание трябва да спре да пита интернет как да бъде родител и да започне да бъде такъв. Той е много непостоянен", споделя близък до Уест. 

Фактът, че Ким и Кание се развеждат официално след седем години брак, стана известен през декември. И двамата бивши съпрузи вече са в нови връзки. Кание Уест все по-често излиза с новата си атрактивна мацка Джулия Фокс, а Ким се среща с комика Пийт Дейвидсън от няколко месеца - папараците редовно хващат двойката на срещи (четете още: Петъчна доза секс: 75 кадъра и неподозираната история на Пийт Дейвидсън).


Джулия Фокс и Кание Уест


Пийт Дейвидсън

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 2 дни

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.