Следва

Сара Рамирес отговори на критиките към героинята й в "И просто ей така"

Бременна съм!, вика стайлингът на Риана, но няма лошо

I know that it's wrong
But I want to have fun
Mmh, yeah
Mmh, yeah

 

Celebrities преди 2 години

Думите горе са от песента на колегата на Рири - Адел - Oh My God. Може и да не е правилно, но пък е толкова хубаво... да покажеш бременността си на света, по начин незабравим, смел и абсолютно стилистично издържан. След като обяви новината за очаквано първо дете с гаджето ASAP Rocky, красивата Риана непрекъснато позира с корема напред, нещо, което ни се струва съвсем в реда на нещата, знаем как е, когато чудото се случи...

В случая виждаме звездата в Лос Анджелис, облечена в повече от провокативен черен стайлинг, съставен от клин, "гола" блуза с връзки и сако с качулка, всичко от Jean Paul Gaultier. И още ултрависоки обувки, черни очила, плитки в косата, тъмно червило... 

33-годишната звезда разкри пред обществото преди седмица, че е бременна, когато показа корема си под разкопчан розов Chanel по време на разходка с гаджето си ASAP Rocky.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 8 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 5 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.