Следва

Божествени тела: Дженифър Лопес за Rolling Stone

Сара Рамирес отговори на критиките към героинята й в "И просто ей така"

Сара Рамирес, която играе небинарния Че Диас в продължението на "Сексът и градът" - And just like that, разказа пред медиите за това как се чувства по отношение на стотиците негативни коментари за нейния герой.

 

 

Celebrities преди 2 години

Много зрители на сериала смятат, че семейният живот на героинята Миранда Хобс е принесен в жертва на "новата етика“ в лицето на Че. Съответно хаштагът #JusticeforSteve („Правосъдие за Стив“) се разпространи мълниеносно в социалните мрежи.


Дейвид Айгенберг и Синтия Никсън като Стив и Миранда

Наясно съм с цялата тази омраза в мрежата, но моята задача е да се грижа за психичното си здраве и себеизразяване. Това е много по-важно за мен, защото аз съм жив човек, каза Рамирес в интервю за The New York Times.

Доволна съм от представянето ни, от това, което успяхме да пресъздадем. Измислихме герой, който беше просто обикновен човек, несъвършен, сложен, който не се стреми да угоди, не търси ничие одобрение. Който просто иска да бъде себе си.

Рамирес, която смята самата себе си за джендъркуиер, отбелязва, че тя лично не е отговорна за сценария, за разлика от Синтия Никсън, която предлага Че да се окаже любовен интерес на Миранда. Първоначално Хобс е трябвало да има романтична връзка с нейната учителка Ниа Уолъс, но Никсън смята подобно развитие на нещата за неправдоподобно, тъй като и двамата герои по сценарий са хетеросексуални.


Че Диас и Миранда Хобс

Във всеки случай, смята Рамирес, нейният герой (или героия) би приел критиките с хумор, опитвайки се да напомни на хората, че никой не е перфектен. (Четете още: "Какво да направя? Да спра да остарявам? Или направо да изчезна?”: Сара Джесика Паркър отговори на хейта)

Че Диас има своята публика, която прекрасно разбира за какво е този герой в сериала, заключава актрисата.

Последният епизод от първия сезон на And Just Like That излезе в HBO Max на 3 февруари.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 час

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.