Следва

Хайде на Гучи сериала и документалките! Всичко за контра-продукциите на House of Gucci

Полово неутрални номинации, падания и ярки дрехи: раздадоха наградите BRIT 2022. Адел - блестяща

Събитието е важно в индустрията, милиони меломани чакаха с нетърпение имената на призьорите 

Music преди 2 години

Връчването на наградите BRIT 2022 се състоя снощи в Лондон. Събитието се проведе офлайн, т.е. публиката можеше да се порадва на звездите и зашеметяващите им, нарочни за тържествения повод, стилови решения. Вниманието на интернет потребителите беше, съвсем логично, приковано към голямата местна звезда Адел, още повече, че доскоро се спекулираше, че тя няма да участва в шоуто. Певицата все пак излезе на червения килим със зашеметяваща черна кадифена рокля на Armani Prive с дълбоко деколте и дълъг прозрачен шлейф, обгръщаш раменете и гърба. Компания на тържествената рокля прави тежкият грим на Адел, твърде тежък дори за вечерно събитие, диамантите по пръстите и на ушите, обемно фризираната коса. Но виждаме и много усмивки, и усещаме един happy vibe около Адел, която с годините харесваме все повече. 


Адел

Между другото, именно Адел бе първата, която спечели неутралната по пол номинация „Артист на годината“. Тя се съревновава за това признание с Ед Шийрън. Певицата получи и наградите за "Песен на годината" и "Албум на годината". Тя посвети първата на 9-годишния си син Анджело, а втората - на бившия си съпруг Саймън Конецки.


Ед Шийрън

Наградите BRIT 2022 ще останат в историята не само с впечатляващото представяне на Адел, но и с падането на певицата Ан-Мари по време на изпълнението й. Въпреки гафа, Ан-Мари продължи да пее, което предизвика искреното възхищение на присъстващите. В Twitter тя написа малко по-късно написа: „Е, добре. Така или иначе не се нуждаех от левия си глезен."


11-те най-добри тоалета - Brit Awards 2021



Ан Мари


Ан Мари

Говорейки за тоалети, черното преобладаваше на червения килим миналата вечер. Черно и разголено, разголено и черно - лайтмотивът на шоуто в стилистичния му аспект, бе "счупен" за радост от невъздържано прекрасните италианци от Maneskin, които спечелиха наградата за  "Дебют на годината". Пиршеството от латекс, детайл, блясцщи и райета при тях е от Gucci, които ги обличат от почти година, а удоволствието видимо е взаимно. 


Maneskin


Оливия Родриго


Джони Макдейд и Кортни Кокс


Ник Гейл (Digital Farm Animals)


Little Simz


Иначе, Адел се появи и в алтернативен тоалет в рамките на вечерта. Този път наистина много интересна рокля от неочакван дизайнер - украинката Marianna Senchina.

При получаването на една от трите си статуетки за вечерта, Адел скъси дължината и наистина грейна - мини кадифеното бижу на Мариана Сенчина с голи рамене и бухнали ръкави стои прекрасно на силно вталената Адел. 


На Адел минито: любовното рандеву изисква смели решения


А ето и поглед отзад върху първата рокля - поръчковата черна Armani Privé, също от кадифе, но допълнена тържествено с тюлен шлейф.  


Перфектна и любопитно придружена: Адел на финалите на NBA


По-късно Адел се появи на сцената на наградите BRIT, за да изпълни песента I Drink Wine от последния си албум, 30. За изпълнението певицата избра силно впечатляваща рокля от Valentino, с автор шеф-дизайнера на къщата Пиерпаоло Пичоли. Звездата изглежда зашеметяващо в дрехата в особено зелено, ушита от шифон и бродирана с пайети, богата на декоративни волани и с обемни ръкави. Много красиво!

Съвсем отделно, бляскавата поява в топ-форма и видимо в прекрасно настроение на Адел на наградите BRIT предизвика слухове, че певицата е сгодена. Защо? Ами заради впечатляващия диамантен пръстен, видим отдалеч на безименния пръст на лявата й ръка.

 

More Music