Маникюр-планер или най-модерните нокти за 2022!

Маникюр-планер или най-модерните нокти за 2022!

Редовните проследявания на показаното по ревюта, представящи най-модерното за настъпвящия пролетен сезон на всички топ-дизайнери, ни разкриха в последните месеци какво да очакваме относно маникюра и неговите най-модерни интерпретации през 2022: от металик и хром през всякакви стикери за нокти и вечни класики, надолу е маникюр-планът ни за годината >>>

 

Многоцветен металик

Тенденцията на металите продължава. Злато, сребро, всякакви еднорог-нюанси... Блестящите хромирани микрочастици, добавени към традиционен дизайн или сами по себе си, създават нов поглед върху позната тенденция.

Пръстени за нокти

Сребърните и златните бижута вече красят не само пръстите, но и ноктите. С изобретяването на фини триизмерни линии и дизайни за ноктите, които приличат на пръстени, можем да създаваме нокти-бижута с всякаква форма.

Френски маникюр с черни връхчета

Основният модел ноктопластика, показан на шоуто на Laquan Smith по време на Седмицата на модата в Ню Йорк, беше "гол" цвят, който нежно се слива с тона на кожата и тъмночерни върхове, а ла френски, с остри линии. Стил, който съчетава мекота с уникална сила...

Персонализация

Персонализирането и къстъмизирането са високо в списъка с тенденции за нокти за 2022 г. Обичана техника от хора като Хари Стайлс, който наскоро пусна своята линия за красота Pleasing (която включва капсулна колекция от четири нюанса лак за нокти). Тенденцията помага да изразим вътрешната си красота и да предадем настроение с върха на пръстите. Един ден можете да боядисате ноктите си в мрачно черно, на следващия - да нанесете директно отгоре преливащ седеф или да изберете различни нюанси за различни пръсти. Наслоете, експериментирайте, играйте.

Букви-стикери

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.