Следва

Trend Report: Голото обличане на Меган Фокс

Double Trouble: Наоми Кембъл или Карла Бруни - двете диви на Balmain

Звездите са рекламните лица на юбилейната колекция на Оливие Рустейн

All fashion преди 2 години

През септември миналата година дизайнерът, начело на френската модна къща Оливие Рустейн представи много специалната и много емблематична пролетно-лятна колекция на Къщата, послучай 10-годишнината от работата му като креативен директор на Balmain. Веднага след ревюто, куп топ звезди представиха вариации на някои от тоалетите на събития, отразени на мига от нас и колегите по целия свят - достатъчно е да припомним появата във Венеция на Зендая в невероятната кожена рокля в телесен цвят или на Анджелина Джоли в светлокафявата структурирана дреха без ръкави на премиерата на Eternals.

Сега, вече за нуждите на същинската рекламна кампания на самия праг на сезона, екипът на Балмен ангажира също топ звезди, само че "от миналото", ако може така да се каже за тези неостаряващи фешън икони. Става дума за две от най-важните имена от златната ера на топ моделите - Наоми Кембъл, 51 и Карла Бруни, 54 (четете още: Истории от живота: Карла Бруни, или когато ти е писано да станеш първа дама, не можеш да го избегнеш).

Наоми, която всъщност не е слизала от модния подиум, представя два тоалета от калекцията - прилепнала алена рокля от трико с открити рамене, при която вълнообразните широки ивици на тъканта подчертават визуално женствените извивки на фигурата на Наоми. Тоалетът допълват особени, но красиви сандали в същия нюанс плюс златни чанта и бижута. Втората визия е още по-провокативна - звездата показва дългите си крака в секси мини от меко трико с набори - можем да допуснем отсега, че дрехата ще се превърне в хит през пролетта и ще я виждаме върху много известни тела от всички географски ширини. 

Карла Бруни също рекламира два ансамбъла. Първият: къса рокля, наподобяваща едновременно черно сако от туид и боди с дълбоко V-образно деколте и прорези на талията. Певицата и бивша първа дама показва и "по-скромен" тоалет: деконструиран гащеризон, силно оголен отпред, в комбинация с удължен бял блейзър. Пълната кампания ще стане публична на 18 февруари, тогава чакаме и всички останали кадри с техни модни величества, а дотогава ви питаме в анкетата: коя от двете прелестни жени над 50-те ви харесва повече?  

 

Анкета

И двете са великолепни жени, и все пак:

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.