Следва

Тайната градина: 3-те, които не знаехме за Калоян Валентинов

Сълзи в сините й очи: Анджелина Джоли за жертвите на домашно насилие

Анджелина Джоли, разтърсена от емоция, се разплака, докато изнасяше реч пред Сената. Дъщеря й Захара бе плътно да майка си. 

 

Celebrities преди 2 години

46-годишната носителка на Оскар пристигна в Капитолийския хълм със 17-годишното си момиче, за да изрази подкрепа за жертвите на домашно насилие и да убеди Сената да поднови Закона за насилието срещу жените, който осигурява базова защита на жертвите.

Причината за това много хора да не могат да се измъкнат от ситуация на насилие е, че някой ги кара да се чувстват безгласни. Когато има мълчание от Конгреса, твърде зает в продължение на десетилетие, за да поднови Закона за насилието срещу жените, това чувство за безсилие и безполезност се засилва. Мислите си: „Може би побойникът е прав. Може би не струвам много. Заради това приемането на този закон е един от най-важните, които американските сенатори трябва да гладуват тази година, каза Джоли, опитвайки се да не позволи на емоциите да я завладеят.

Както знаят онези, които са преживели насилие, на жертвите на нашата провалена система не е позволено да се ядосват. Трябва да са спокойни и търпеливи... Но се опитайте да останете спокойни, докато някой държи главата ви под водата, давейки ви. Опитайте се да останете спокойни, когато видите, че някой, когото обичате, е наранен... 

Най-вече искам да наблегна на децата, които са уплашени и страдащи в тези моменти, и многото хора, за които този закон идва твърде късно. Да подкрепя жените, които са претърпели всичко това, с малка или никаква подкрепа и все още понасят болката и травмата от насилието. Също младите хора, които оцеляха след насилието и излязоха по-силни... и жените и децата, които загинаха, но можеха да бъдат спасени“, добави звездата. 

Известната актриса сподели снимка, на която позира с дъщеря си Захара и написа:

Радвам се, че споделих този момент със Захара. Нейното присъствие успокои нервите ми преди днешната пресконференция.

Джоли се появи на събитието изключително елегантна, в черен втален костюм, обувки на висок ток на босо и ред перли около врата. Моментът ще остане в историята. 

 

More from View Sofia

Life: всички романтични увлечения на принцеса Даяна + няколко слуха

Celebrities преди 1 година

Покойната принцеса Даяна ще изгрее на корицата на Tatler идния месец, а поводът е денят, в който тя би навършила 60 години (Ди е родена на 1 юли 1961г.). Поводът е и тъжен, и хубав - Даяна, загубила живота си твърде рано, е една от най-обичаните жени на света, а романтичният ореол, който обгражда личността й, вероятно ще остане завинаги  

Истории от живота: Карен Мюлдер, от супермодел през клиника за душевно болни и накрая до щастието никой да не те познава

Celebrities преди 2 години

Снежната кралица на модата, синеокия ангел, първият модел с крила на Victoria's Secret... Приказната Карен Мюлдер има кратка, но изумителна кариера, която вероятно щеше да се развие по различен начин, ако движението #MeToo имаше днешната си сила. Всъщност хорандката е неговият пръв проводник...

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 1 ден

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 22 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.