Следва

Huawei P50 Pocket, съкровище мое!

Цялото интервю на Ким Кардашян за Vogue: искрена, красива, сериозна, щастлива

Каквото и да си говорим, Ким Кардашян е най-специалната жена на нашето време, понякога заради позитивни, понякога заради негативни изяви, но винаги красива, включително на мартенската корица на Vogue, която "оглавява", придружена с искрено и палаво интервю - за Кание, за децата, за новия й стил и живот като самотна майка, четем надолу >>> 

Celebrities преди 2 години

Това е първата седмица на януари, след поредната Нова година, потънала в хаоса на COVID, и зимното слънце започва да залязва, озарявайки лицата и гърбовете на екипа на Vogue, събрал се, за да снима Ким Кардашиян и нейните четири деца в наподобяващото парк модернистичното имение на Ким в Хидън Хилс, Калифорния.

Намираме се само на 20 минути северно от хълма на Лос Анджелис. Децата на Ким - Норд на 8; Сейнт на 6; Чикаго на 4; и Псалм на 2, чието отглеждане тя споделя с бъдещия си бивш съпруг Кание Уест, си играят докато зад гърба им щракат камери. Норт, облечена в бяла тениска Skims и стар чифт изкусно одърпани Levi's на майка си, пристегнати в кръста, разцъква баскетбол на черното игрище, което Ким преди време създаде за Кание, в по-добрите дни на брака им. По-малките братя и сестри на Норт се редуват да обикалят около сестра си във флотилията от моторизирани коли-играчки, с които разполагат. Група гувернантки казват на Сейнт да забави темпото. Той носи зелена риза Kawasaki, избрана от Норт, която е стилист на всички деца в семейството за сесията. Магическият час, в който мистериозните сили превръщат щастливите деца в безутешни нещастници, бързо наближава... Ким все още не е излязла от "гламурната стая", която отговаря по размер на обикновен гардероб.

 

"Здравейте, момчета и момичета", казва тя, излизайки на корта, облечена в деним Balenciaga Couture и черни ботуши с шипове, косата й е стегната в модерна опашка, лицето и деколтето й - невероятно бронзирани. Гласът й е по-копринен от вокалите на Cali Girl, като които тя и сестрите й често са пародирани - дори от самата Ким, когато тя влиза в ролята на по-голямата си сестра Кортни във весел скеч на живо в SNL миналата есен, наречен "The People's Kourt", в който участва целият клан Кардашиян-Дженър.

Блестяща, както винаги, Ким е наречена "мама" от децата си, и сега, когато мама е тук, и четирите искат да си откраднат част от нея и то веднага. Крясъците на наслада, идващи от по-младите трима само преди минути, моментално се превръщат в плач. И така е даден официален старт на магичния час на детските сълзи и мрънкания .

Сейнт, Чикаго и Псалм заобикалят майка си и започват да играят "дърпане на въже" с нейния деним, докато Норт тихо поема ръката й. Мигновено една от най-известните жени в света става като всяка друга майка, която прибягва до подкупи, за да си върне спокойствието. "Псалм-й", пита Ким най-малката си, "искаш ли бонбони или искаш да те понося?" Предложения за сладолед, L.O.L. кукли, грим и Roblox бързо се оферират с непоколебимо равномерен тон на гласа.

Сейнт, когото Ким нарича "Преговарящият", може би вижда колко податлива - и разсеяна, от гърмящите камери - е майка му и й прошепва по-висока цена в ухото.

"5-милионен Roblox?" фалшиво въздъхва главният изпълнителен директор на дву милиардната компания Skims и рестартираща линия за красота (бившата KKW Beauty). Тя сключва сделки в кратки срокове и успява да даде на всяко дете своето внимание, без изобщо да губи хладнокръвие - нейната суперсила, казва ни тя, е да остане спокойна във всяка ситуация.

По-късно същата вечер, току-що изкъпана, без грим и увита в мек бял халат, Ким се прибира в своята стая, където хапва нещо, приготвено от един от двамата й главни готвачи на пълен работен ден. Вечерята за момент е прекъсната от Чикаго или "Чи" и нейната петгодишна братовчедка Дрийм, дъщерята на брата на Ким, Роб Кардашиян.

"По-добре вървете горе!" Ким крещи след тях, насърчавайки двамата да се качат в стаята на Норт и Сейнт, които играят заедно.

"Моите 40 са свързани с това да бъда Team Me. Започвам да се храня добре. Продължавам да тренирам. Ще се забавлявам повече, ще прекарвам повече време с децата си и хората, които ме правят щастлива."

Кухнята е спокоен оазис, издържан в неутрални тонове като останалата част от това минималистично убежище, проектирано от белгиеца Аксел Верворд, който е създавал интериорни проекти за Стинг, Робърт де Ниро и Келвин Клайн. Къщата е закупена от Ким и Кание през 2014 г. и им отнема почти седем години да я ремонтират - толкова, колкото е продължителността на брака им. Въпреки че домът първоначално носи споделената визия за интериор на двойката, сега се чувства силно присъствието на Ким, почти всяка стая е изобразена в монохроматичната палитра, която се превръща в нейна запазена марка - от Skims, които тя създава, през Balenciaga, които постоянно носи, до колите, които притежава – Maybach, Rolls-Royce и Lamborghini SUV - всички в абсолютно еднакъв нюанс на сивото. Процесът на проектиране, по който тя и Йе си сътрудничат с Верворд, вдъхновява Ким за любовна афера с архитектурата, по-специално с японската архитектура. В момента носителят на наградата Прицкер, архитект Тадао Андо, строи дома на Ким в Палм Спрингс, който тя описва като "бетон, сиви тонове и наистина дзен", докато Кенго Кума, който проектира Националния стадион за Олимпийските игри в Токио през 2020 г., както и Централният офис на LVMH в Япония създава за нея езернакъща от стъкло и дърво на все още неизвестно място, където Ким пътува за всеки четвърти юли.

Откакто подава молба за развод в началото на миналата година, Ким говори твърде малко за разпадането на съюза между нея и мъжа, който се смята, че е вдъхновил настоящите й естетически интереси. Може би тя оставя последните няколко години да говорят сами за себе си: преместването им в Уайоминг; политическият митинг през юли 2020 г. по време на неуспешния избор на президент... а също и твърдението на Уе, че двойката е обмисляла прекъсване на първата бременност на Ким; последвалото замазване в Twitter, където той пък обвинява, че Ким се опитвала да го контролира прекалено, което от своя страна накара Ким да поиска обществено съчувствие заради биполярното разстройство на мъжа си. Въпреки че Йе не крие, че я иска обратно, дори докато се среща с други, Ким се въздържа от публични изявления за раздялата сама по себе си и днес тя е философски настроена към разпадането на брака им.

"Толкова дълго правех това, което правеше другите хора щастливи", обяснява 41-годишната звезда. "И мисля, че през последните две години реших, че ще бъда щастлива. И дори това да доведе до промени и да коства развода ми, мисля, че е важно да бъдеш честен със себе си за това какво наистина те прави щастлив. Избрах себе си." Тя прави пауза, преди да обясни подробно. "Моите 40 са свързани с това да бъда Team Me. Храня се правилно и тренирам. Забавлявам се повече, прекарвам повече време с децата си и с хората, които ме правят щастлива. Често слагам телефона си на безшумен режим. Преустановявам скролването и следенето, ако не искам да виждам нещо в Instagram. Клои измисли най-добрата фраза за това вчера. Тя каза: "Публикуваш и бягаш". В допълнение към семейството й, хората, които правят Ким щастлива, са приятелките й от детинство."

Лайфър Алисън Статър, чийто баща Ървинг Азоф е председателствал MCA Music Entertainment Group през 80-те, когато бащата на Ким, Робърт Кардашиан-старши, ръководи отдела за промоции, ни каза, че приятелството с Ким върви и в двете посоки. "Тя наистина иска най-доброто за всички. Никога не е била отмъстителна или подла. Тя ще направи всичко за всеки, който влезе в нейната орбита."

Докато щедростта на Ким е останала непокътната през четирите десетилетия от живота й, с възрастта се е появило определено отношение към "нулевите дяволи". Това е семейна традиция, според по-голямата сестра на Ким, Кортни, която наскоро навърши 42 години се сгоди за първи път за барабаниста на Blink-182 Травис Баркър. "Когато Ким и аз навършихме 40 години, получихме много съобщения от нашата баба, братовчед ни и хора над 40 години", казва тя. "Те бяха нещо като: Ще правиш най-добрия секс в живота си. Ще бъдеш на най-доброто място в живота си." 

Отражение на нейното зряло отношение е подходът на Ким към съвместно родителство и подкрепа към Кание в ролята му на баща на нейните деца. "Лесно е да сме наранени или ядосани на бившия си, но мисля, че пред децата винаги трябва да казваме: "Твоят баща е най-добрият", обяснява тя. "Уверете се, че сте най-голямата фенка на другия им родител, без значение какво преживявате двамата. Единственият път, когато това мое отношение се превърна в нещо, наподобяващо освиркване, беше в началото на февруари, след като Йе попита последователите си в Instagram как се е чувствал, когато дъщеря им Норт беше "пусната в TikTok против неговата воля". Норт се присъединява към платформата заедно с майка си в края на миналата година - тогава Ким публикува Instagram Stories, където пише: "Разводът е достатъчно труден за нашите деца и манията на Кание да контролира и манипулира ситуацията толкова негативно и публично причинява само допълнителна болка за всички", и отправя гореща молба "всички въпроси, свързани с нашите деца" да останат частни.


Ким Кардашян и Кание Уест се скараха в социалните мрежи заради децата


След като е във фокуса на общественото внимание толкова дълго, Ким знае две и двеста по отношение на това да държи определени аспекти от живота си далеч от светлината на прожекторите. За тази цел тя не коментира новия красавец до нея, Пийт Дейвидсън, освен в непряка препратка към документираното в таблоидите пътуване до Бахамите, което двамата предприеха за Нова година. "Бях на Бахамите и хората, с които бях, казаха: „На шибана ваканция сме. Отдавна не сме били на почивка." И тогава те хвърлиха телефоните си в океана", казва тя.

Чиния със зелен фасул и темпура се доставя от нейния готвач Гейб на ореховата маса, проектирана от Верворд. Ким му благодари и го пита как се чувства, тъй като току-що се е възстановил от COVID. По-добре, но все още уморен, отговаря той, докато тя кима съчувствено. През цялото ни време днес откриваме, че сме поразени по-малко от очевидния блясък на Ким, и повече от нейната доброта. Тя има строги стандарти на поведение, с които живее; "заповеди", които често се споменават в нашия разговор. Наречете ги "кимизми". Те са кратки и ясни: без хейтъри. Без задници. Без глупости. Не карайте хората да чакат. Застанете до хората, които застават до вас. Борете се всички да печелят.

Вместо да хвърли телефона си в океана, Ким сменя номера си, за да облекчи вината, която изпитва, че не отговаря бързо на всички, тъй като според нея това е грубо. Това, което започва през 2018 г. със случайно превъртане в Twitter, в което тя се натъква на историята на Алис Мари Джонсън, която излежава доживотна присъда за наркотици, се превръща в нещо като най-висше призвание за Ким Кардашиян. Това я отвежда чак до Белия дом, за да убеди тогавашния президент Доналд Тръмп да замени доживотната присъда на Джонсън - което той и направи. Въпреки че недоброжелателите й приравниха момента до обикновена снимка, това накара Ким да удвои усилията си, като се запише в програма за обучение на адвокатска кантора (LOSP), алтернатива на юридическото училище, предлагана в Калифорния и три други щата, в които новобранците-юристи трябва да чиракуват в продължение на четири години при опитен адвокат или съдия, за да получат своята степен.

 "Тя учи право по най-отдадения възможен начин. Наистина се самообучава", казва адвокатът по човешки права Джесика Джаксън, при която Ким стажува. "Ким трябва да учи 18 часа седмично, само пет от тези часове с мен. Въпреки че Джаксън, която ръководи две организации с нестопанска цел, насочени към свиване на индустриалния комплекс на затворите, поема собствения си труден път към правна кариера - завършва колеж и юридическо училище за шест години едва след като тогавашният й съпруг е изпратен в затвора, оставяйки я самотна майка без диплома за средно образование - тя вярва, че пътят на Ким е още по-труден. "Не се опитвах да управлявам бизнес, да снимам шоу и да отглеждам четири деца. Краят на Keeping Up With the Kardashians след 20-сезонната продукция изглежда свали една работа от плещите на Ким, но тази почивка трая само месеци. Ново риалити шоу Hulu с участието на семейството, озаглавено просто The Kardashians, е обявено за януари (и премиерата ще бъде през април).

За разлика от конвенционалните студенти по право, студентите от LOSP трябва да преминат през т.нар. "бебешки бар изпит" или изпит за студенти по право първа година, преди да положат изпита за обща адвокатура. "Спомням си как Боб Шапиро [който, заедно с бащата на Ким, е част от Правният "Отбор на мечтите" на O.J Simpson] ми каза: "Ти си прецакана", казва Ким. Но през декември, при четвъртия си опит, тя все пак издържа изпита, което й дава повече възможности да посвети уменията си на хората, които я мотивират да вземе юридическа степен.

Тук, сред разкоша на дома си, сред бели дивани Royère и светлинната инсталация на Джеймс Търъл, окъпваща дългия коридор със сводест таван в бледа светлина, е трудно да си представим, че Ким може да се чувства също толкова удобно в затворите, където нейната застъпническа дейност отнема толкова време. Затвори като Сан Куентин, често наричан един от най-опасните в страната, както и Женското заведение в Централна Калифорния или "Чоучила", където се помещават единствените осъдени на смърт жени в щата. През 2019 г. Ким използва собствената си платформа, за да притисне губернатора на Тексас Грег Абът да даде отлагане на екзекуцията на Родни Рийд, осъден на 24 години затвор за убийство, което експертите смятат, че той не е извършил. Ким случайно посещава Рийд в изцяло самотното звено Алън Б. Полунски, затвор с максимална сигурност в Уест Ливингстън, Тексас, когато научава новината за спасяването на живота му от Тексаския апелативен съд за наказателни дела.

За Чоучила тя казва: "Буквално всяко престъпление, което жените, с които говорих, са извършили, е в името на тяхната половинка. Чух истории като: "Гаджето ми ми каза да взема това. И не знаех какво е. Не го разпитвах." Тя спира, за да хапне залък от зеления боб. "И тогава си казах нещо от сорта, 'Уау, сигурно и аз щях да направя същото за мъжа си."

 "Тя е тройна заплаха", обяснява Джаксън. "Тя разбира комуникационния и маркетинговия аспект на всяка ситуация. Тя осъзнава правните проблеми. И тя разбира и човешките аспекти на всеки от случаите, в които се замесва." Поради способността на Ким да подходи към реформата на затворите от различен ъгъл, Джаксън кара своята стажантка да присъства на стратегически срещи и двете заедно работят по 14 успешни дела за помилване на лишени от свобода лица, осъдени на доживотен затвор или на смърт.

Независимо дали става дума за системата за парична гаранция, задължителната минимална присъда или смъртното наказание, политиките, които Ким се е посветила да промени, са най-жестоки за цветнокожите общности. "Тази работа ме научи на толкова много", обяснява тя. "Особено в отглеждането на чернокожи деца, които ще бъдат наблюдавани много по-строго от техните бели приятели."

iPhone-ът на Ким забръмчава. (Благодарение на новия й номер, тази вечер той почти не вибрира.) Това е Норт, която Ким описва като "най-привързаната" от децата си, моли Ким да я сложи в леглото. И въпреки че това е краят на още един 16-часов работен ден, моделът на корицата, главен изпълнителен директор и реформатор на наказателното правосъдие като всяка друга отдадена майка, първо ще се погрижи за детето си, преди да си позволи малко... заслужен сън.

За да не си помислим, че тази нова Ким може да изчезне напълно от погледа на обществото, за да се посвети на добри дела, ми се напомня, че всъщност тя е навсякъде - нейното тяло, нейният стил, нейният va-va-voom размах. Ден след снимките, с Ким имаме среща за чай в хотел в Бевърли Хилс. Извивките й са обвити в спортен сутиен и оформящ клин с щампа на коралова змийска кожа, дългата й коса е разделена на път и прибрана на тила в ниска опашка. Цветът й обаче е по-светъл от предишния ден. Дали е имала време да си запише час за фризьор след като сложи децата да спят? На втори поглед установявам, че това всъщност не е ким, а някоя от множестното й имитаторки. И си давам сметка, че Ким е символ на влиянието, което оказва майката-магнат върху съвременната култура. Днес не можете да отидете никъде по света, без да видите тези Кимитаторки.

Творческият директор на Balenciaga Демна, който работи в тясно сътрудничество с Ким през последната година, през септември проектира нейната впечатляваща рокля за Met Gala "сянка", казва следното: "Мисля, че от много, много години не е имало някой, който предефинира стандартите за красота, за женска красота, колкото Ким. Тя направи нещо, което е много подобно на това, което Мерилин Монро прави навремето. Тя предефинира нашето разбиране за това какво е красота."


Защо Ким Кардашян е най-добре облечената на Met Gala 2021


Тази година се навършват 60 години от смъртта на Монро и е полезно да разгледаме Мерилин и Ким паралелно, когато разсъждаваме за влиянието на последната. Има аналог на тялото, тези хиперболично женски форми на пясъчен часовник. Има визията на Мерилин: червени устни, белег за красота, толкова безпогрешен, колкото и тъмната буйна коса на Ким, очертаните скули и загадъчния поглед. Но преди всичко и двете притежават парадоксална красота, преплитаща фантазия и реалност. От една страна, блясъкът им изглежда невъзможно недостижим. От друга страна, Мерилин не е родена руса, нито дори се е казвала Мерилин. "Мерилин Монро" е създадена – чрез боя за коса, диета, стайлинг и упорита работа. Нейната красота, както и тази на Ким, несъмнено разказва история за добри гени, но също така включва много труд. А красотата като форма на работа е идея, към която може да се обърне почти всяка жена.

Разбира се, когато Ким пристига в ресторанта на хотела, точно навреме, минимално гримирана, облечена в голяма черна кожена риза и подходящи панталони върху черно боди – косата й все още е спретена в дълга плитка, тя изглежда така, сякаш това не й коства никакви усилия. Децата са "при баща си" този следобед и след като Ким поръча чай - английска закуска със задушено овесено мляко и мед - и панер с хляб, аз питам как се чувства тя, виждайки всички Кимитаторки около себе си.

Но тя възразява. "Не знам дали някога бих казала: "О, Боже, този човек прилича на мен." Мисля, че ако някой има тъмна коса и кафява кожа, хората ще кажат: "О, това прилича на Ким." И това не е честно, защото има толкова много хора, които са просто себе си." Казваме й, как четохме някъде, че 30 процента от жените, посещаващи кабинета на един пластичен хирург в Бевърли Хилс, искат да изглеждат като нея. "Уау", казва тя. "Никога не съм чувала това."

Една от причините, поради които Ким не може да се разпознае в легиона си от двойници, може би е, че е израснала с визия, различна от фаворитите на популярната култура в младостта си. Ким навършва пълнолетие през 90-те, ерата на андрогинния гръндж "бездомник" – визия, която няма никаква връзка с нейните извивки и сексапил. Тя си спомня, че не се е припознавала в никакви икони за красота, докато не се появява Салма Хайек (и малко след това Дженифър Лопес). Тогава една крушка светва в главата й: "Добре, значи имало и други телесни форми. Има и други визии, които хората намират за красиви", спомня си тя, мислейки си. "Визията ми за абитуриентския бал беше a la Салма Хайек. Отидох до гишето на MAC и показах нейни снимки. Сякаш най-накрая имах на кого да подражавам."

На всеки човек, който признава Ким като положително влияние обаче, изглежда, че има други двама, който приписват най-токсичните аспекти на красотата на нея и на нейните сестри. Телесна дисморфия. Хранителни разстройства. Пластични операции. За своите критици тя е Ева, която посяга към забранена ябълка, разрушавайки всичко невинно. Докато Ким хапва кифличката от панера за хляб, я питаме за тази тъмна страна на нейната културна сила.

"Ти и сестрите ти бяха обвинени, че насърчавате..."

"Всичко", казва тя, завършвайки изречението ни. Тя разглежда този феномен за момент, без отбранителна позиция. "Определено има влияние, както положително, така и отрицателно, върху това как цяла група хора гледат на себе си заради социалните мрежи. виждам това. Не отричам, че съществува." Премервайки думите си, Ким продължава. "Но аз се опитвам да мисля така - добре, ако отглеждам децата си, как бих реагирала, ако почувствам, че има неща в TikTok или Instagram, които не бих искала те да виждат и да бъдат част от тях?"

Тя не отделя много енергия за анализиране на ефекта, който оказва върху съвременната култура, за добро или за лошо. За Ким това е акт на самосъхранение. "Просто се опитвам да живея живота си и да бъда щастлива", казва тя. "И мисля, че когато просто живееш живота си така, блокираш всичко излишно и негативно. Това е като да си състезателен кон, който слага капаци, за да може да вижда само направо. Трябва просто да бъдеш този състезателен кон, да сложиш тези капаци и да тръгнеш. И ако започнете да гледате отдясно или отляво на вас, ще се спънете."

Да живее живота си означава да се храни на растителна основа и да става ежедневно за тренировка в 5:30 сутринта - обикновено след само пет часа сън, който й е абсолютно достатъчен. Фактът, че тя губи любимия си баща ("най-добрият татко в целия свят") от рак, когато той влиза в зряла възраст, винаги е в мислите й, особено сега, когато тя е майка. И въпреки че казва, че е в най-добрата форма на живота си, най-известните модни визии на Ким напоследък са тези, които разкриват много малко от тялото, което някога "разби" интернет. Помислете за роклята, която носеше на Met Gala, където дори лицето й беше напълно скрито в черно трико.

"Борих се срещу това, не знаех как да нося маската. Защо бих да покривам лицето си?" спомня си тя. "Но Демна и екипът казаха: Това е Гала за костюми. Това не е парти на Vanity Fair, където всички изглеждат красиви. Има тема и трябва да носиш маската. Това е твоята визия."

Имаше нещо много адекватно да се появиш с маска на Met гала по време на пандемията, която така или иначе минава под знака на носенето на маски. Но това не е аналогията, която Демна, също съосновател на лейбъла Vetements, иска да наложи. Маската, каза ми той от офиса си в Цюрих, е "концептуално казано доста важна. Хората веднага щяха да разберат, че това е Ким заради твоя силует. Те дори няма да имат нужда да виждат лицето ти, разбираш ли? И мисля, че това е цялата ти сила като знаменитост - че хората нямат нужда да виждат лицето ти, за да разберат, че това си ти." Позовавайки се на факта, че той и Ким говорят "един и същ моден език", тя се представя като лицето на кампанията на Balenciaga пролет/лято '22.


Ким Кардашян е новото лице на Balenciaga


Когато Ким решава да разкрие повече плът в наши дни, това често е повече свързано с работата й и с Instagram. "Вероятно моментът, в който се почувствах най-горда с тялото си беше, когато бях на билборд, покриващ цялата сграда, заедно с Кендъл и Кайли Дженър, които са наполовина по-малки от мен. Тогава направихме заедно кампания за бельо на Skims и аз можех да застана до тях и да се чувствам уверено", спомня си тя, имайки предвид провокативната кампания на Skims за Свети Валентин миналата година.


Щом и Кендал Дженър фотошопира тялото си, дали не е време да преосмислим стандартите си за красота


Линията за оформящо бельо, на което тя става съосновател през 2019 г. заедно с Йенс Греде, от Frame denim, произлиза от личната нужда на Ким от дрехи в подходящи цветове и усещане, което обяснява защо за две кратки години Skims вдъхновява почти фанатичната преданост сред своите фенове и получава финансова оценка, възлизаща на 3,2 милиарда долара. Неотдавнашното сътрудничество на бранда с Fendi печели 1 милион долара в първата минута от издаването (и бързо се разпродава), а партньорството с Team USA току-що бива разширено, за да осигури бельо Skims за тази зимна Олимпиада в Пекин. "Бизнесът наистина е неин и наистина е отражение на нейната визия за това как трябва да изглежда и да се представя", казва Греде, който се определя като бизнес Ин към творческия Ян на Ким. "Мисля, че тя е подценявана като креативен директор. Не мисля, че хората разбират коя е тя."

След години, прекарани с чувството на моден аутсайдер, последвани от още години в експериментиране с работата на различни дизайнери, от Balmain през Rick Owens до покойния Тиери Мюглер, сега Ким е тази, която носи култовите дрехи, а не обратното. "Винаги си мисля, какво ще стане след това?" размишлява тя. "Защото винаги имах Кание, който знаеше точно каква ще бъде следващата модна ера за мен. И има нещо страшно в това да бъдеш сам, но също така и нещо толкова освобождаващо." Тя допива чая си и облизва внимателно устни. "Кой знае? Може просто да съм в Skims и да съм толкова непринудена, че да не нося грим, и да демонстрирам това на целия свят. Може би просто няма да се вземам толкова насериозно."

В тази връзка истинската Ким напуска ресторанта без фанфари, покрай двойничките, в които не вижда себе си. Тя е пуснала капаците и участва в собственото си състезание.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 15 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.