Следва

Зеленото е новото черно: Рада Бонева, low-waster и "овца в минал живот"

Дженифър Лопес с Бен Афлек, Джъстин Бийбър с Хейли, принц Хари с братовчедка си Южени... звездите на Super Bowl 2022

Притегателната сила на финалния мач на Super Bowl в Лос Анджелис е повече от обяснима. Снощи, да изгледат най-емблематичното за Америка спортно събитие в неговата финална, най-кризисна, най-атрактивна и най-печеливша фаза, се събраха на практика всички топ звезди на съвремието. Поводът формално - мачът за златото между Лос Анджелис Рaмс и Синсинати Бенгалс.

 

Celebrities преди 2 години

Супер боул 2022 събра знаменитости като Дженифър Лопес и Бен Афлек, принц Хари и братовчедка му, принцеса Южени, Джъстин и Хейли Бийбър, Кейти Пери и Орландо Блум, Джей Зи и Бионсе, Райън Рейнолдс, Кендъл Дженър, Рита О'Нийл, Кание Уест, освен всички останали, един от друг по-популярни и обичани хора, както ще видите от снимките ни >>> Представяме си емоцията и трептенето на енергията на това място, почваме да мислим има ли начин и какъв е той догодина да сме на трибуните... 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 37 минути

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.