Следва

HONOR за Деня на влюбените: Оставете смартфона настрана, отделете време на любимите си хора

Свети Валентин в Старбъкс!

Ако ви липсват празничните напитки на Starbucks, не се притеснявайте - международната верига предлага съвсем нови изненади за Деня на влюбените 

Food преди 2 години

От 11 февруари, само за лимитиран период от време, може да се насладите на Berry Hot Chocolate и Berry Iced Cappuccino, а за да е истински романтична комбинацията от Starbucks са добавили магически вкусен десерт - Love Donut. Истинско любовно трио в розово, което ще накара сърцата ни да затрептят. Така че, вече знаете къде да организирате идеалната си среща. Не пропускайте да поканите на кафе своята половинка. Едва ли ще можете да се сетите за нещо по-романтично от най-новия топъл шоколад с аромат на горски плодове. А тези, които имат нужда да поохладят страстите, ще могат да се насладят на изстуденото вълшебство – завладяващо класическо капучино с плодов привкус. За да е удоволствието пълно можете да си поделите донат с плодов пълнеж във формата на сърце. Тези, които успяхме да изкушим трябва да знаят, че това е ексклузивно предложение и може да се поръчва в кафенетата само до изчерпване на количествата. И не защото любовта е мимолетна, а защото ако отпразнувате с новото меню, ще създадете красив спомен за цял живот.

За да направите срещата още по-страхотна, изключете телефона си и се насладете на момента със своя специален човек. Това е и мотото на новата оферта на Starbucks – специални напитки за специални моменти.

Ценителите на кафе-класиката могат да пробват любимите си вкусове с еспресо Blonde Roast. Благодарение на светлия начин на изпичане, блендът гарантира ароматни напитки с мек и нежен послевкус. А ако се придържате към модния тренд за здравословен начин на живот, баристите от Starbucks ще приготвят за вас кафе-вариации с алтернативи на млякото на бадемова, кокосова, соева или овесена основа.

Забравили сте да купите подарък и се сещате в последния момент? Веднага можем да предложим идея - Starbucks тъмблърите и чашите се превърнаха не само в необходимост, но и в стилен аксесоар. Оригиналните цветове и форми ще създадат истински добро настроение за празника.
 

More Food