Следва

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Ню Йорк в тенденции и какво можем да приложим от бъдещия сезони в този

Ню Йорк приключи и тази седмица сме в Лондон, но докато там нещата тъкмо започват, Ню Йорк вече очерта своите тенденции...
 

All fashion преди 14 години

Ню Йорк приключи и тази седмица сме в Лондон, но докато там нещата тъкмо започват, Ню Йорк вече очерта своите тенденции.

Спокойно можем да наречем тази седмица на модата леко скучна откъм зрелища, но отвъд океана тя винаги е такава.

Кои трендове ще се наложат през идната есен само времето ще покаже, но ето какво биха се радвали дизайнерите да носиш тогава.

А ти без колебание можеш да ги изпробваш още сега, докато времето ти го позволява.

Побързай, защото скоро сме си поръчали пролет!

Двуредно палто


Ruffian, Ruffian, 3.1-Phillip Lim

Двуредното палто или сако са идеални за бизнес среща. Можеш да ги носиш с елегантна пола, за по-момичешки и сладък външен вид, или с панталон, ако искаш да го играеш силно и сериозно.

Червено кадифе


Alexander Wang, Zac Posen

Въпреки че не знаем дали кадифето ще успее да се наложи като тенденция, дизайнерите масово го интерпретираха в Ню Йорк. Но за да избегнеш гафовете с него, ти го препоръчваме в червено и само за парти. С този цвят предизвиква вниманието, а материята призова към докосване.

Дълга тъмночервена рокля


Bibhu Mohapatra, Bradgley Mischka, Stephen Burrows

За най-елегантните събития отново заложи на рокля в червено, но нека е дълга и тясна, а нюансът на червеното да е тъмен.

Ботуши над коляното


Tommy Hilfiger, Ruffian, Stephen Burrows

Като че ли ботушите над коляното не искат да слизат от модните подиуми. Така че гордо си ги носи сега и си запази, а и се запаси с някой нов чифт за есента. Разликата с миналата година е, че като че ли за есен-зима 2010 моделите са една идея по-спортни.

Шалварите


Acne, A Detacher, Alice + Olivia

Основният им недостатък е, че стоят на много малко хора, а и е лесно да изпаднеш в комична ситуация с тях, но пък ако си от онези с тяло на модел, спокойно се възползвай, защото на подиумите изглеждат страхотно.

Каре


Bensoni, Alexandre Hercovitch, A Detacher

Ти започна да носиш каре тази зима, но очевидно тенденцията ще се запази и следващата, така че не захвърляй и не подарявай карираното си палто, защото то ще има своите моменти и през есента.

Чорапи над коляното


Thakoon, A Detacher, Alexander Wang

Те са една от любимите ни дрехи през зимата, защото много топлят, именно когато си решила да облечеш онази къса лятна рокля със заешкото си палто посред зима. Освен това стоят готино и дори секси, докато леко се подават от ботушите ти.

Животински принтове


Douglas Hannant, 3.1 Phillip Lim, Stephen Burrows

Фауната в принтовете, май ще се разхожда сред нас цяла година или поне така пожелаха модните богове. Дали ще ги послушаш обаче и колко точно, си зависи изцяло от теб.

Прозрачни материи


ADAM, Devi Kroell, Bradgley Mischka

Прозрачните материи навлизат стабилно през пролетта, но очевидно и есента няма да се размине без тях, поне що се отнася до Ню Йорк. И няма лошо, защото са страшно секси, затова спокойно инвестирай в тях още от сега.

Сиво


Anna Sui, Helmut Lang, Diane von Furstenberg

Знаем, че нещо е модерно, когато го направи Marc Jacobs. Колекцията му за есента включваше слой след слой дрехи в меко сиво. Т.е. носи сиво = бъди готин. Просто не може да е по-лесно.

Ресни


Cynthia Rowley, Derek Lam, William Rast

Ресните няма да прескочат и следващата есен. Тук-там като че ли леко ги подминавахме този сезон вероятно, защото някои се страхуваха да ги носят и комбинират. Но ние ги харесваме заради свободния и волен дух, който носят и със сигурност ще си изберем нещо за през октомври.

Кожена рокля


Jen Kao, Cushnie et Ochs, ADAM

Роклята ще е сред преобладаващите дрехи в гардероба ти идната есен. А ако тя е кожена, то 100 % си в десетката на тенденците. Нея обаче не носи с ботушите си над коляното, а с боти над глезена. Така повеляват Боговете.

Толкова от Ню Йорк. Вече сме в Лондон, а тук, както винаги, всичко е по-красиво, по-интересно, по-вдъхновено и по-вдъхновяващо. А ти ни следи редовно, ако искаш да вдъхновим и теб.

More All fashion