Следва

И принц Феликс Датски иска да е модел, първата му кампания e за Georg Jensen!

We Love: Наоми Кембъл показа дъщеря си, двете са корица на Vogue

Изданията на Vogue по целия свят се обединиха, за да излъчат едновременно през предстоящия март общото елегантно послание по темата за тялото и неговото приемане, във всяка фаза, във всеки момент, във всяка форма.

Celebrities преди 2 години

Така, топмоделът Наоми Кембъл, в контекста на похвалната инициатива, е звездата, която изгрява на корицата на британския Vogue, за пръв път заедно с дъщеря си. Екипът на Vogue UK поверява на легендарния Стивън Мейзел да заснеме прочутата британка, 51, като майка (четете още: Наоми Кембъл на първа разходка с бебе).

В интервю за изданието Наоми Кембъл разказва за 9-месечното си бебе, което се роди благодарение на услугите на сурогатна майка. "Имам късмет, че моето малко момиченце обича да пътува толкова много, колкото и аз - без плач по време на излитане и кацане, казва гордо моделката. - Двете много се смеем. В един момент ми су струваше, че тя директно ще проходи, без период на пълзене. Освен това вече можем да се похвалим с шест зъба." Името на бебето Кембъл все още не е обявено, очаква се звездата да го съобщи в собствената си книга, която ще излезе много скоро.

Самата сесия за британския Vogue е била, по думите на Наоми, като среща със стар приятел - тя и Мейзъл се познават от над 35 години. Двамата се срещат за пръв път през декември 1986 г. и оттогава работят заедно десетки пъти. Този път обаче е най-специалният, да снима Кембъл в ролята на майка е чест, която Стивън приема с възторг, а резултатът е нежен, изтънчен, естетичен и пълен с любов кадър, който вече обиколи целия свят. 

В интервюто Наоми говори и за приятелството си с колегите си супермодели от 90-те - Кристи Търлингтън, Линда Еванджелиста и Синди Крауфорд. Някои от тях са сред първите, с които Наоми споделя щастливата вест за раждането на детето, а сега всички заедно работят по нов проект на Apple TV, посветен на старта на кариерата им. Тя споменава и някои важни имена от новото поколение модели. Цялото интервю е на сайта на британския Vogue.

 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.