Следва

We love: Сидни Суини в Gucci е корица Cosmopolitan LOVE Issue

Оуен Уилсън: Мама се омъжи на 80. Любовта може да се случи във всеки един момент

Истинската любов може да ни навести винаги, например, успоредно с момента на пенсиониране, както и известен брой години след него. Оуен Уилсън го твърди уверено, споделяйки, че собствената му майка - Лора, се омъжва на 80.

 

 

Celebrities преди 2 години

Майка ми наскоро се омъжи на 80 години и то за много добър мъж. Мисля, че това е много романтична история, която доказва, че любовта може да се открие на всяка възраст... Това е много хубава история, каза Уилсън в шоуто на Елън Дедженерис.


Оуен Уилсън с майка си Лора Уилсън

Той също така призна, че се смята за "донякъде романтичен" и цени добрите романтични истории. Актьорът не разкри името на доведения си татко, нито професията му.

Сега майката на Уилсън е на 82 години. Тя е омъжена за тв-звездата Робърт Уилсън в продължение на 54 години, до смъртта на съпруга й през 2017 г. Освен Оуен, в брака се раждат още двама сина - актьорите Люк Уилсън и Андрю Уилсън.

Самият Оуен, въпреки факта, че се определя като романтик, никога не е бил женен. Което не означава, че в "актива" му няма десетки вълнуващи любови, както и три деца - синовете Робърт и Фин, и дъщерята Лайла. Раждането на Лайла беше предшествано от скандал: актьорът настоя за ДНК тест, тъй като раздялата между него и приятелката му Варуни Вонгсвирейтс се случи преди да се узнае за бременността й. Според Vongsvirates, за три години след раждането на детето, Уилсън не е посетил дъщеря си нито веднъж.

На екран Оуен обикновено е герой именно в романтични комедии. На 10 февруари излезе филмът First Passer с негово участие. Според сюжета, главният герой, поп дивата Кат Валдес (Дженифър Лопес), хваща гаджето си Бастиан (колумбийския певец Малума) в предателство. Грандиозната им сватба се проваля и Валдес решава да се ожени за „първия срещнат“ - обикновения учител по математика Чарли Гилбърт (Уилсън), попаднал на концерта й съвсем случайно.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.