Следва

Тя интервюира Него: оптимистичен наръчник за щастлив брак от Ивет и Бенджамин Кинг

We love: Сидни Суини в Gucci е корица Cosmopolitan LOVE Issue

Изключително секси. 

Celebrities преди 2 години

Най-мечтаната 24-годишна блондинка ATM е искрена и уверена пред колегите от Cosmo, говорейки за успеха и намеренията си сама да контролира кариерното си развитие в Холивуд: "Ужасяващо е, защото това е вид индустрия, в която всеки иска да гледа как се проваляш. Това е голям натиск. Но всеки взима и добро, и лошо; никой няма перфектен набор от касови хитове. В началото на кариерата си не бях най-увереният човек. Знаех, че съм добър актьор, но никой не вярваше в мен. Казаха ми да отслабна и че косата ми е в грешен цвят. Случайни неща, които те карат да започнеш да се питаш, дали някога въобще ще постигнеш мечтите си..." , за връзката си с Каси от "Еуфория": "Не съм съгласна с всички нейни решения, но си спомням, че бях тийнейджърка и позволих на сърцето ми да говори по-високо от ума ми, така че вероятно бих направила някои неща точно като нея" и за много други, ценни в живота й теми. Четем цялото интервю директно от източника, а надолу разглеждаме сесията, в която Сидни е стилизирана в Alexandre Vauthier, Alessandra Rich, Gucci, Bvlgari, други high-end брандове, а понякога просто в сапунени мехурчета; много я харесваме!

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.