Следва

Мечтите са за това, да се сбъдват: София Жирау стана първият модел на Victoria’s Secret със Синдром на Даун

Бела Хадид, Ирина Шейк, Емили Ратайковски - звездите на Майкъл Корс Есен/Зима 2022 и цялата колекция

Дизайнерът не изменя на традицията

Runway преди 2 години

Ревютата на Michael Kors традиционно събират всички модни звезди на нашето време, а новото шоу от снощи не е никакво изключение (четете още: Lovely actually: Блейк Лайвли и сестра й на шоуто на Майкъл Корс). Марката представи новата си колекция Есен/Зима 2022 на  Седмицата на модата в Ню Йорк. Акцент, отново, са лаконичните монохромни тоалети, изпълнени изрядно, луксозно, женствено. Kors показа не само сдържани бежови и класически черни комплекти, но и богато орнаментирани модели в ярко жълто, оранж, розово. 

Бела Хадид излезе на пистата първа. Миналата година, припомняме, тя пропусна месеца на модата, така че всяка поява на момичето сега предизвиква неподправената радост на феновете. Тя показа кремаво миди с дълбоко V-образно деколте, допълнено от широк колан и ботуши в каки. Към звездата се присъедини и сестра й Джиджи - зашеметяващя в искрящо макси с необичайни прорези. Между другото, в колекцията има много артикули, подобни на показания от нея, така че следващия сезон очевидно ще се наложи да заложим на асиметрията (Кой как избра да се рекламира: Кендъл Дженър за Майкъл Корс).


Емили Ратайковски


Джиджи Хадид


Ирина Шейк

Шоуто не мина без руската модна звезда Ирина Шейк - много слаба, в къс металиков тренчкот, който според Корс през идния студен сезон ще трябва да замени коктейлната рокля. Подобен тоалет показа Емили Ратайковски, само че в леопардова версия и с шал яка. В шоуто взеха участие още Наташа Поли, Изабели Фонтана, Каролайн Третини и много други топмодели. Графичните цепки, перфектно скроените якета и палта, както и стотици хиляди пайети обединяват всичко показано от маестро Корс. Цялата колекция е в галерията ни >>>  

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.