Следва

Не на разбитите сърца или защо при съвпада на Марс и Венера не можем да спрем да мислим за другия

Кание Уест публикува кореспонденцията си с Ким и се извини: „Изглеждаше като издевателство“

Кание Уест и Ким Кардашян се разделиха отдавна, но драмата им не стихва

 

Celebrities преди 2 години

Този път рапърът публикува лична кореспонденция с бившата си съпруга. По-късно изтри публикацията, но екранната снимка бързо се разпространи в социалните мрежи. В обратно пост Кардашян моли бившия си съпруг да се успокои:

Създаваш опасна и плашеща атмосфера. Хората могат да наранят Пийт (комикът Пийт Дейвидсън, сегашното гадже на Ким) и това е изцяло твоя вина.

Уест е силно враждебен към Пийт. Рапърът публично заяви, че иска семейството си обратно. Той заплаши Дейвидсън, нарече го с обидни квалификации и дори му обяви война. На 14 февруари Кание изпрати кола, пълна с цветя, на бившата си съпруга. В същото време публикува в Instagram снимка от среща между Ким и Пит и помоли феновете си да се подиграят с комика:

Ако срещнете онзи идиот Пийт, изкрещете по-силно: "Загубеняк! Ким и Кание завинаги!".

Рапърът вече публично се извини на Ким: Знам, че публикуването на екранните снимки беше нещо лошо и изглеждаше като подигравка. Поемам отговорност, уча се в реално време. Все още нямам всички отговори. Да си добър лидер означава да си добър слушател.

Той също така помоли последователите си да оставят Дейвидсън на мира, но собствената му омраза към Дейвидсън не се е изпарила: Жена ми те моли да не докосваш задника й, Пийт. Мога да се справя сам с тази ситуация, написа Уест и приложи снимка, демонстрираща "бойна" техника.

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.