Следва

Street Style вдъхновения: Седмица на модата в Ню Йорк, DAY & NIGHT

Мечтите са за това, да се сбъдват: София Жирау стана първият модел на Victoria’s Secret със Синдром на Даун

Victoria’s Secret ангажира за пръв път в историята си модел с Даунов синдром. София Жирау от Порторико стана част от кампанията на колекцията Love Cloud на световноизвестната марка за бельо 

 

All fashion преди 2 години

25-годишнаото момиче позира по сутиен от познатия бранд, който в последните сезон-два определено демонстрира отвореност към съвременните почини за инклузивност и диверсификация. 

„Сънувах този момент, работех за него и ето че днес сънят ми се сбъдна. Издавам тайната: аз съм първият модел на Victoria’s Secret със Синдром на Даун! Вътре в нас и извън нас, граници не съществуват", написа София в поста, с който съобщи щастливата вест за успеха си (четете още: Пълният списък на всички ангели на Victoria's Secret от 1997 до днес). 

Преди две години, Жирау дефилира на Седмицата на модата в Ню йорк. „Моделството в САЩ беше началото на сбъдването на моята мечта, мечта, която имам от съвсем малко дете: да бъда модел, който крачи по един от най-важните подиуми в света. За мен, най-важното нещо в сбъдването на моите сънища е да покажа на хората, че в света не съществуват граници, и да ги вдъхновя да преследват и своите мечти", четем на сайта й. 

 

More All fashion