Следва

„Трябва да спра, това е лудост“: Кортни Кокс за пластиките и инжекциите

Влез под кожата ми, разхубави ме! Belotero, най-доброто портфолио от филъри на пазара

Isn't she lovely... our skin! 

Face преди 2 години

Връщаме се от време на време (например, когато идва пролет и имаме нужда от освежаване, за да стимулираме самочувствието си) към думите на Марк Джейкъбс от миналата година, че неизбежното вътрешно желание да се подобряваме, да пазим младото си Аз, да се гордеем с човека от другата страна на огледалото, да се вдъхновяваме от хората, които намираме за красиви, не е нито срамно, нито неестествено. Умерената суета е добродетел и ако искаме тази суетна елегантност във външния си вид, да действаме, защото има много ЧАР в това да удовлетворим себе си с помощта на добри специалисти, качествени продукти и доказани компании-производители, с които всичко се получава, точно както искаме...

След обстойно проучване категорично избираме хиалуронови филъри, изобретени за първи път през 1981 г., и оттогава неизменен спътник на красивата кожа. Те представляват временен дермален филър на основата на хиалуронова киселина, която биологично присъства в човешкото тяло, с най-висока концентрация в ставите, очите и кожата. Инжектирана в нея, тя е най-нежният и фин метод за хидратация, стягане, изглаждане и възстановяване младежкия вид на кожата. Хиалуроновите филъри са любима и рутинна процедура на известните личности на Запад. Ето какво е тяхното мнение:

Устните на Кайли - момичето стана милиардер благодарение на тази сочност и контур, рекламирайки червилата Kylie Cosmetics върху собствените си устни, които от 2015 г. поддържа с хиалуронов филър.

Искрящото околоочие на Кейти Пери - миналата година любимата на Орландо Блум, в интервю за Refinery29, казва: "Правя си процедури с лазер и слагам хиалуронови инжекции под очите. Когато става въпрос за бръчки и тъмни кръгове, това е, което бих препоръчала на всеки."

Кейли Куоко дефинира брадичката си с хиалуронови филъри - "Наскоро използвах филър в зоната на шията, имам този проблем от 12-годишна,“ казва актрисата. "Колкото и да искам да обичам вътрешното си Аз… Съжалявам, също искам да изглеждам добре. Не мисля, че трябва да го правим за мъжете или въобще за други хора, но ако това ще ви накара да се чувствате по-уверени, аз ви казвам: направете го!"

Синди Крауфорд, защото кремовете в един момент стават недостатъчни - През 2015 г. Крауфорд казва пред InStyle: "Няма какво да се лъжем, след определена възраст, кремовете действат върху текстурата на кожата, но за да възстановя еластичността и младостта на кожата, всичко, на което наистина мога да разчитам, са витаминни и хиалуронови филъри, ботокс, и колаген." И добавя: "Имам много прост, здравословен живот, който прави чудеса. Пия много вода, внимавам какво ям и спортувам… но дължа качеството на кожата си на моя естетичен дерматолог.”

Разбирате, че сме решени да разкрасяваме себе си така от сега нататък, независимо от възрастта, начина на живот и дори мотивите - просто харесваме идеята. Естествено, не се отричаме от качествената козметика, продължаваме да се храним правилно, да се движим и да спим (колкото е възможно повече)... И сега следва да ви издадем единствения продукт, на който се доверяваме да бъде поставен под кожата ни, много модерен и иновативен, с безпрецедентно високо качество, с уникална формула и структура – на вашето внимание, представяме ви Belotero!

Какво е Belotero?

Belotero са естетични дермални филъри за лице на Merz Aesthetics, немска фармацевтична компания, с над 100-годишни история и практика, представителства в цял свят, заемаща челни позиции в разработването и разпространението на продукти в областта на естетичната медицина. Филърите Belotero, произведени в Германия са едно от най-новите предложения в портфолиото на Merz Aesthetics, отличаващи се с изключително специфичен структурен състав - подобно на други продукти, те също се базират на основата на хиалуронова киселина, но всъщност са много различни, което смеем да кажем, ги прави много по-добри, а защо, обясняваме по-долу. Продуктите на Belotero присъстват на световния пазар повече от 15 години, като още пред своя десети юбилей, серията получава награда за "Най-добър инжекционно приложим филър“ на Aesthetics Awards 2014.

Брандът може да се похвали с 7 безупречни продукта, всеки от които можем да комбинираме с друг, за уникален естетичен краен резултат и чувство за съвършенство и удовлетвореност:

 

Belotero Revive - проектиран и предназначен за регенериране на кожата, може да бъде използван и като мезотерапия, съдържа хиалуронова киселина и глицерол. Освен способността да хидратира в дълбочина кожата, глицеролът потенцира и запазва структурата на хиалуроновата киселина, което осигурява дълготраен ефект, удължавайки действието ѝ. Филърът се прилага в повърхностния слой на кожата на лицето, шията и деколтето, за подобряване на хидратацията, както и за възстановяване еластичността и стегнатостта на кожата.
Belotero Soft е експерт в детайлите, проектиран за повърхностно инжектиране за попълване на фини линии в зоната на околоочния контур, около устните, челото или директно върху белези, които искаме да заличим. Поставен много повърхностно чрез т.н. "бяла папула“ или "бланшинг“ техника - може да бъде изключително прецизиран, благодарение на специалната форма на иглата и отличната кохезивност на продукта.
Belotero Balance - е буквално шедьовър, що се отнася до заличаване на средно дълбоки линии. Той гарантира забавен процес на биоразграждане, което води до значително по-добри резултати в началните месеци при възвръщане на обема и при попълване на линии за моментален лифтинг ефект в областта на третираната зона. Безспорните му характеристики се отнасят до уголемяване на устни, оформяне на лицев контур, назолабиални линии, глабеларни линии, корекция на линии и неравности причинени от хирургична намеса или с напредване на възрастта, както и белези.
Belotero Intense - притежава перфектна еластичност, което позволява приложението му както за изглаждане на дълбоки линии и неравности, така и за моделиране на лицевия контур. Биоразградим филър, специално разработен за третиране на дълбоки линии и лицеви несъвършенства, възстановяване и контуриране на лицето, лифтинг, увеличаване обема на устните, скулптуриране.
Belotero Volume - проектиран и предназначен за моделиране и възстановяване на обем. Той се характеризира с перфектна синергия на еластичност, кохезивност и пластичност. Възможността му да бъде моделиран позволява да се постигне желаната форма и едновременно с това да се запази естествената визия. Интелигентен и добре балансиран дизайн, отличаващ се с три основни предимства: отлична пластичност за моделиране, оформяне и поддържане на естествен вид на лицето; силен попълващ ефект за предсказуем и надежден резултат; високата пластичност дава възможност за лесно приложение; лекият натиск приложим при инжектиране дава свобода на действие при поставяне, което осигурява на пациентите безболезненост и комфорт.
Belotero Lips Shape - Проектиран и предназначен за придаване на обем на устните.
Belotero Lips Conture - Проектиран и предназначен за контуриране на устните.

Какво постигаме?

Филърите Belotero са 100% биоразградими и освен естествените резултати, които постигаме с тях, технологията им благоприятства минимизираната до крайна степен възможност от нежелани реакции след процедурата, като зачервяване, оток или болка, поради наличието на лидокаин, който действа обезболяващо по време на процедурата, в допълнение на предварителното обезболяване, което прилагат лекарите. Belotero са всеобхватни филъри, които третират дълбоките линии в кожата на лицето, също толкова ефективно, колкото и финните линии. В резултат на това, лицеви пластични хирурзи са единодушни, че точно с тези продукти е напълно ефективно третирането както на назолабиалните линиите, така и на по-фините линии като тези над устните. Също така, Belotero са изключително ефективни при попълване на вдлъбнатините в периорбиталната зона, в която се образуват "торбички“. В заключение можем да обобщим, че използваме портфолиото Belotero за попълване на фини до дълбоки линии, белези и несъвършенства, възстановяване на обеми, лифтиране и хидратиране на кожата на лицето и шията.

Защо избираме Belotero пред други популярни хиалуронови филъри?

Днес на пазара има и други ефективни филъри на основата на хиалуронова киселина, но в продуктите Belotero тя е различна от своите аналози - абсолютната уникалност при Belotero, се дължи на биотехнологичния метод на създаване, а иновативния производствен процес е представен от така наречената СРМ (Cohesive Polydensified Matrix) технология. Той е динамичен, преминава през 5 етапа и се основава на двойно кръстосано свързване на хиалуроновата киселина. Благодарение на тази технология се създава частично кохезивен монофазен гел с изключително добра еластичност и пластичност. Тези качества на дермалните филъри играят основна роля за придаването на естествени форми, с по-малко количество продукт при инжектиране. Докато другите филъри на пазара могат да създадат подпухнал вид на лицето или "бучки" под кожата в допълнение към неприятен синкав оттенък при инжектиране в области с тънка кожа, при Belotero финишът е естествен, гладък, младежки, сияен и равномерен.

Колко време издържат филърите Belotero?

При правилно и професионално поставяне на филъри Belotero при специалист, техният ефект се запазва от 6 до 18 месеца. Естествено, продължителността е изключително индивидуална и се влияе основно от начина на живот на всеки пациент, поради тази причина за най-добри резултати си правим процедури два пъти годишно.

Колко време продължава процедурата и какво представлява?

Обикновено процедурата по поставяне на филъри трае по-малко от час, най-често около 45 минути, което позволява да се разкрасим в обедната почивка.

Болезнена ли е процедурата?

За инжектирането на филъри Belotero се използва тънка игла, в резултат на което дискомфортът е минимален и за болка почти не можем да говорим.

Какъв е възстановителният период?

На практика, при правилно поставяне от специалист, няма възстановителен период. Реакция на кожата към филърите се проявява само в момента на поставяне, така че веднага след процедурата можем да се върнем към обичайни служебни ангажименти, социални дейности, срещи, респективно можем да насрочим процедура непосредствено преди важно събитие и да се появим свежи и подмладени, без въобще да бъде видимо, че преди малко сме се разкрасили набързо.

Процедурата има ли странични ефекти?

Belotero са филъри със допълващо и подсилващо действие, което позволява поставянето им едновременно в няколко зони, без притеснение от странични ефекти и алергична реакция можем да си поставим в няколко зони едновременно без притеснение за алергична реакция. Продуктите имат стабилизирано рН, което понижава риска от появата на последващ оток. Възможни са зачервяване и малки синини на мястото на убождане, но при всички случаи те са рядкост и за кратък период от време.

Има ли нужда да се подготвяме преди процедура?

От нас не се изисква нищо преди да влезем в кабинета за процедура с Belotero, но най-важното е предварително да се консултираме с лекар, естетичен специалист - никога не подценяваме тази стъпка при поставянето на филъри или подобни интервенции, в противен случай резултатът не е гарантиран, а дори може да бъде опасен за здравето. Специалист, който е наясно с анатомията на лицето, може много ясно и точно да насочи нас, пациентите, какво може и не може да се приложи, за да постигнем предвидим и очакван резултат, който ще ни накара да се харесваме и да се чувстваме щастливи. Никой не иска да преживе историята на Линда Еванджелиста, нали? 

В София за първа и всяка следваща процедура с Belotero записваме час при прекрасната д-р Ася Данчева, която ни консултира, предразполага и помага да изберем най-подходящото за лицето си. Belotero ни чака на ул.”Бяло поле” 3, Бизнес Център Комфорт, ет. 2, офис 6, and it's lovely...

More Face