Следва

Лебед в лилаво! Победното представяне на 17-годишната Ана Шчербакова и другите олимпийки

Синтия Никсън за нестандартната си връзка в "Просто ей така": Миранда е същата, каквото е била винаги

Синтия Никсън отговори на критиките на зрителите към героинята й Миранда в телевизионния сериал And Just Like That, продължението на Сексът и градът, и нарече реакцията на феновете „странна“

 

 

Celebrities преди 2 години

Феновете на сериала се възмущават от факта, че спокойната и разумна Миранда се превръща в напълно различна персона от това, което помним в емблематичния сериал. Продължението на проекта буди възмущението на феновете главно поради факта на бурния романс на Миранда с небинарния Че Диас (в ролята Сара Рамирес) и решението на героинята да се раздели със съпруга си Стив. Зрителите съзират „новата етика“ на шоуто за неподходяща и дори пуснаха хаштаг #JusticeforSteve („Правосъдие за Стив“) в подкрепа на съпруга на Миранда Хоб Стив Брейди. Само че самата Синтия Никсън не е съгласна, че Миранда се е променила.

На първо място, Миранда е смела и винаги устремена напред личност. Къде точно трябва да отиде, самата тя не знае, но разбира, че трябва да промени нещо. Мисля, че тя винаги е била такава, с този характер, нали? Освен това, тя е много умна и също толкова упорита, без да е твърде уравновесена, споделя Никсън в интервю за Vogue.

Искам да кажа на хората, че това не е Сексът и градът. Ако искате да гледате Сексът и градът, трябва да гледате отново старите епизоди. Това е съвсем ново шоу, в което на героите се случват съвсем нови неща, добавя актрисата.

Самата Синтия Никсън през 2012 г. обяви собствената си бисексуалност, малко след което се ожени за приятелката си, активистката Кристин Маринони.

Малко преди да проговори Синтия Никсън, за неприятните и вероятно неочаквани за екипа критики към нетрадиционната любовна история на героите говори и Сара Рамирес

Героят, който създадохме, е просто човек. Сложен и несъвършен. Той не е тук, за да бъде обичан или одобряван от всички. Той е тук, само за да бъде себе си, сподели Рамирес в интервю за The New York Post.

Сериалът „Просто ей така“ излезе в началото на декември миналата година и разказа за събитията, случили се 11 години след финала на „Сексът и градът 2“. В центъра на сюжета са историите на Кари, Миранда и Шарлот. Ким Катрал, която изигра ролята на Саманта, се оттегли от сериала заради спор със Сара Джесика Паркър, припомняме тук

Четете още: Сара Джесика Паркър и Крис Нот - двама красавци на премиерата на "Просто ей така".

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.