Следва

Супер рядка и сакрална дата: 22.02.2022 и всичко, което можем да допуснем

Какво знаем за новото гадже на Илон Мъск Наташа Басет

Изпълнителка на ролята на Бритни Спиърс, родом от Австралия и запален турист

Celebrities преди 2 години

Онзи ден журналисти от Daily Mail откриха коя е новата дама на сърцето на Илон Мъск. Новото гадже на милиардера е 29-годишната австралийска актриса Наташа Басет (четете още: Илон Мъск и бшвшата му ли изобретяват „осъзнатата раздяла"?). Папараците уловиха красавицата на слизане от частния самолет Gulfstream G650ER на основателя на Tesla на летището в Лос Анджелис. Тя, нормално, направи всичко възможно да се скрие от фотографите, носейки дълго черно палто и слънчеви очила, но източник на изданието е категоричен, че "мистериозната червенокоса жена" е именно Наташа. Инсайдерът пояснява, че Мъск и Басет се срещат "само от няколко месеца. Обичат се много и прекарват голяма част от времето си заедно“, разказва той. Следват най-интересните факти от биографията на Наташа.

Родена в Австралия

Наташа е родена и израснала в Нов Южен Уелс (Австралия). Тук момичето разбира, че актьорството я влече. Едва на 14 получава ролята на Жулиета в пиеса, която се играе в Австралийския младежки театър. Наташа е участвала в няколко проекта в родната си страна, като комедийния телевизионен сериал Rake. На 19-годишна възраст Басет се мести в Ню Йорк с ясната цел да завладее Холивуд. Младата дама постъпва в Атлантическото училище по актьорско майсторство, а след като завършва обучението си, се мести в Лос Анджелис, където живее в момента.

Басет участва в няколко добре познати филма, като 12 Mighty Orphans, Behind the Ghost Door, Spy Intervention, Britney Forever (повече за това по-долу), Edge of Madness, Lake House и други.

В ролята на Бритни Спиърс

Актрисата става известна на широката публика с ролята си на поп иконата Бритни Спиърс. Бритни е посрещната със солидно признание от критиката - важен момент в кариерата на младата актриса, която по това време е само на 23. Въпреки че самата Спиърс даде да се разбере, че не е участвала в създаването на филма и не одобрява заснемането му, Басет смята, че филмът представя певицата в „наистина положителна светлина. Уважавам и се възхищавам на Бритни, затова приех тази роля. Оказа се, че това е една хубава феминистка история по своята същност. Тя е изправена пред толкова много предизвикателства, но в крайна сметка ги преодолява и излиза победител от ситуацията“, казва Наташа. 

Участието й в биографичния филм за Елвис Пресли

В момента Наташа Басет е заета със снимките на филма за Елвис Пресли, където е ангажирана за ролята на първата му приятелка, Дикси Лок. Картината носи лаконичното име "Елвис", кралят на рокендрола ще бъде изпълнен от Остин Бътлър, а неговият мениджър - от Том Ханкс. Първият трейлър на филма, режисиран от Баз Лурман, беше пуснат на 17 февруари. Биографичният филм ще излезе по кината в САЩ на 24 юни 2022 г.

Харесва туризъм

Съдейки по Instagram, Наташа е запален турист. Момичето изглежда е посетило всички основни туристически места в Америка, като Гранд Каньон, например. „Ето я, силата на водата. Докоснете скалистите стени на каньона и чуйте шума на Колорадо. Най-хубавата гледка”, казва актрисата.

Занимава се с благотворителност

Наташа използва своя Instagram, за да повиши осведомеността по важни въпроси като глобалното затопляне и правата на животните.

Наскоро тя сподели впечатленията си от пътуване до резервата за диви животни Къръмбин в Австралия: Много се радвам, че вчера успях да направя обиколка на болницата за диви животни Къръмбин, една от най-натоварените болници за диви животни в света. Предназначението на институцията е лечение, рехабилитация и освобождаване на болни, ранени и осиротели диви животни. Гледах как медицинските сестри спасяват коала. След като се възстанови напълно (след 6 седмици), тя ще бъде изпратена обратно там, където е намерена.

 

More Celebrities