Следва

Street Style вдъхновения: Седмица на модата Есен/Зима 2022 в Милано

Ако оптимизмът беше обувка и чанта, щеше да е Girls Just Wanna Have Fun, новата колекция на Jenny Fairy в ССС

Тази пролет, отсега усещаме, ще сме точно на косъм да хванем полето и гората - и като го направим, ще изчезнем с тези чанти и обувки 

Shopping преди 2 години

Под звуците на един от най-жизнерадостните хитове на всички времена - "Girls Just Want To Have Fun“ на Синди Лоупър от 80-те - супермоделът Джил Кортлев представя колекцията на Jenny Fairy пролет-лято 2022 г., цялата цвят, енергия, оптимизъм!

Първите топли дни вече се случват (без да броим днес) и се отдаваме на природа, слънце, срещи и пътувания, на пикници на открито - с една дума, на ВСИЧКО, защото тези неща толкова ни липсваха през зимата... Заразителна с оптимизъм, цветове и енергия, точно като пролетта (или като лястовица - нейната предшественица), е новата колекция на Jenny Fairy - Момичетата просто искат да се забавляват - чанти и обувки, на които няма как да не се усмихнеш.

Визиите и артикулите са атмосферични - с характера на неподправена радост и спонтанност, както виждаме в кадрите на световноизвестния фотограф Дарио Кателани, чиито снимки са в "WSJ. Magazine", "Le Monde" и "Purple". Звездата на колекцията е моделът Джил Кортлев, класирана сред 50-те най-добри модела в света от models.com. Съблазнителната холандка дефилира в ревюта за висша мода на Chanel и Valentino и във фотосесии на Alexander McQueen. До нея са андрогинната австрийка Грета Хофер, Бабет Стрийбос, която изглежда като икона от 80-те, и изгряващата звезда Кукуа Уилямс. Момичетата представят аксесоари от колекцията пролет-лято 2022.

Авантюристичният и сладко-щур външен вид за новия сезон започва от краката! Ако тепърва си съставяте пролетен shopping list, то веднага вписвайте там цветни сандали и чехли на висок ток в стил Y2K и обувки на платформа или с масивен ток, може и едни масивни маратонки за по-удобно, а относно чанти: поне една ватирана във формата на бъбрек, една плетена кошница, карирана в хипи стил и една XS в ярък цвят. Да, през пролетта на 2022 май е моментът, в който ще спрем плашливо да страним от яркото и светлото, що се отнася до цветове... Колкото шарени са обувките и аксесоарите, толкова по-модерно - факт. Главният стремеж на дизайнерите на тази нова колекция на Jenny Fairy е към комбинацията от комфорт и елеганс, от дързост и романтика, a тя вече е налична в магазините на ССС, както и онлайн на ccc.eu/bg!

  

More Shopping