Следва

41 години стигат: Бьорн Улвеус от ABBA се разделя с жена си

Готин или не: Круз Бекъм полугол, по подобие на татко Дейвид

Най-малкият син на Дейвид и Виктория Бекъм, Круз, току що дебютира с корица и сесия за луксозно модно издание 

Celebrities преди 2 години

Прясно навършилият 17 симпатяга (рожденият му ден беше преди три дни - на 20.02.) изгря в противоречива модна сесия (просто много хора скочиха, че не била естетична и не било подходящо за толкова млад мъж да позира така, мнение, с което отчасти сме съгласни, отчасти - не, бел. ред.) и на корицата на списание iD. Розовокосият Круз, чипонос, сладък и предизвикателен, и все пак, прекалено малък на години, позира в Balenciaga, Loewe и Willy Chavarria. Специално внимание изисква, разбира се, корицата - Круз в голяма степен повтаря кадъра с баща си от емблематичната фотосесия на футболната звезда от 2000 г. Припомняме, че тогава бившият полузащитник на отбора на Англия се появи на корицата на Home Magazine, пак по гащи. Разликата е, че тогава татко Дейвид е бил на 25.  

Освен кадри от фотосесията, на страниците на изданието откриваме и интервю, в което Круз говори за бъдещите си (творчески) планове. 

В интервюто с кореспондента на списанието, Круз споделя за начина, по който родителите му са повлияли на хобитата и бъдещата му кариера: след като завърши училище, той ще тръгне по стъпките на майка си и сериозно ще се занимава с музика. Хубавецът припомня, че е бил голям фен на Spice Girls като дете, като веднъж дори се качва на сцената. Това се случва през 2008 г., когато е само на три - по повода майка му Виктория отбеляза, че групата за момент е останала на заден план, толкова сладък е бил Круз. 

Родителите му категорично подкрепят решението му да се занимава с музика - доверието идва след като го чуват да пее песни на Бионсе в колата, успявайки да докара ноти в пределните височини, което се отдава на малцина изпълнители. 

Бях много малък. Гласът ми още не се беше развил, за да мога да пея толкова високо, но аз го правех. Круз добавя, че гласът му става по-нисък с възрастта.

Припомняме, че Круз доскоро правеше опити да пробие във футбола, като определено имаше известни успехи - бе поканен във футболния клуб Арсенал. Любовта към музиката обаче се оказва по-силна.

Бях на 11, когато реших да направя първия си студиен запис. Спомням си как майка ми ме доведе в студиото при Родни Джъркинс (музикален продуцент, който работи с Майкъл Джексън, Spice Girls, Бионсе и Лейди Гага, бел. ред.) и записах първата песен в живота си. Беше Коледна песен. 

Круз Бекъм далеч не е първото звездно дете, което дублира родител при медийна изява. Дева Касел, например, дъщерята на Моника Белучи и Венсан Касел, също се появи на корица, къдрава и загадъчна, точно както майка й преди години, а малко след това двете позираха заедно за Vogue в напълно идентични тоалети. 

В анкетата ви питаме: по-скоро готин или по-скоро не е Круз Бекъм в първата си модна сесия >>>

Анкета

Че е хубав, хубав е! И все пак, толкова голичък на 17?

More Celebrities