Следва

Ела ми на гости: Moschino, Fall 2022, READY-TO-WEAR

Street Style вдъхновения: Седмица на модата Есен/Зима 2022 в Милано

Седмицата на модата в Милано е в разгара си, да сравним часовниците с най-интересното от стрийт стайла в Италия дотук >>>

 

Street Style преди 2 години

Миланската Седмица на модата е обичайно пряка препратка към достиженията на италианския дизайн, което се подкрепя с пълна сила и от показаното като стил на улицата. Гостите на ревютата носят италиански марки, елегантността е сдържана, но и много артистична, наблюдаваното е наслада за сетивата. Разбира се, има и по-смели хрумвания, на хора, които умишлено чупsт иначе приятния стереотип. Мsсто под модното слънце има за всички и това е прекрасно.



На подиумите и по улиците на Седмицата, продължаваща от 22 до 28 февруари 2022, се редят една до друга визии, празнуващи италианския кутюр. Страхотно елегантни хора се редуват с такива, за които смелият подход изисква пречупване на така познатата ни призма на фантастично кроене и безпогрешни, много луксозни материи.

Гостите на ревютата на Diesel, Fendi, Prada, Versace, Moschino, Giorgio Armani и другите брандове експериментират с чисто новите си дизайнерски попълнения от въпросните марки, и, разбира се, с класен винтидж. Разглеждаме кадрите от този прекрасен и вдъхновяващ репортаж. 

 

More Street Style