Следва

Тайната градина: 3-те, които не знаехме за модерния грим с Huawei и #OpenForMoreBeauty

Скарлет Йохансон е рекламното лице на собствената си козметична линия

Скарлет Йохансон партнира с модния предприемач Кейт Фостър, за да пусне собствена марка за грижа за кожата, The Outset. Продажбите започват на 1 март

 

 

Body преди 2 години

Официалният Instagram акаунт на марката вече публикува първите промоционални снимки на линията със самата Скарлет като модел, както и кратко видео, в което актрисата обещава на бъдещите клиенти наистина универсален и достъпен продукт.

Под една от снимките, която показва само част от профила на Йохансон, съпругът й , комикът Колин Джост, остави закачлив коментар:

Това ли е единственият начин да се свържа с вас? Ще стартирам подобна марка, наречена Face Piece, и бих искал да използвам тази снимка. Благодаря.

Припомняме, че двойката се сдоби с първото си общо дете миналото лято. Скарлет има и дъщеря от бившия съпруг Ромен Дориак.

Селия Еленберг в статия за марката в американския Vogue написа:

The Outset е продукт за грижа за кожата, в който [Скарлет] е инвестирала в собствения си опит в справянето със сухотата и възпаленията, които са резултат от часове, прекарани в гримиране и пред обектива на камерата.

А Кейт Фостър в своя Instagram говори за това как Йохансон за първи път е представена на Йохансон от общи познати в индустрията за красота:

Когато Скарлет сподели с мен визията си за надеждна и безпроблемна система за ежедневни грижи, веднага реших, че ще действаме. 


Кейт Фостър и Скарлет Йохансон

Йохансон по-рано призна, че работи по създаването на собствена марка за красота от дълго време, но пандемията е ускорила процеса, тъй като актрисата и целият екип са имали повече време да се съсредоточат върху задачата.

Все още не е известно какви продукти ще бъдат представени в линията. Ще разберем след 3 дни.  

More Body